Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Maankäyttö ja kaupunkirakenne -palvelukokonaisuus vastaa maankäytön yleissuunnittelusta, asemakaavoituksesta, maaomaisuuden kehittämisestä ja tonteista, liikenne- ja katusuunnittelusta sekä kaupunkitila- ja maisemasuunnittelusta.
 
Projektinjohtaja
 
Työavain 6-70-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 13.05.2019
Hakuaika päättyy 23.04.2019  kello 16:00
Toiminnanohjaus , Kansakoulunkatu 3 00100 Helsinki
Kaupunkiympäristön toimiala, Maankäyttö ja kaupunkirakenne / Liikenne- ja katusuunnittelu
Tekninen ala
 
Tehtävän kuvaus: Yksikön tehtävinä ovat katu- ja puistoinvestointien ohjelmointi ja seuranta sekä urakkakokonaisuuksien hankkeistaminen. Myös suunnitteluprosessit ja suunnitelmien hyväksyminen toimivallan puitteissa sekä rakenneteknistä asiantuntemusta edellyttävät tehtävät ovat yksikön vastuulla.

Haemme toiminnanohjausyksikköön PROJEKTINJOHTAJAA.

Tehtävä on vakinainen ja työsuhde alkaa 13.5.2019.2019 tai sopimuksen mukaan.

Helsinki on sitoutunut katuhankkeiden haittojen ja kestojen hallintaan, tietomallipohjaisen suunnittelun lisäämiseen ja omaisuudenhallinnan vahvistamiseen. Projektinjohtaja vastaa katu- ja kunnallisteknisen suunnittelun kehittämisestä. Projektinjohtaja toimii laaja-alaisen katuhankkeiden kehittämiskokonaisuuden projektipäällikkönä. Tehtävänä on johtaa osaprojekteista muodostuvaa kokonaisuutta innovatiivisesti, tavoitteellisesti ja asiakaslähtöisesti.

Tehtävä edellyttää katu- ja kunnallistekniikan suunnittelun ja rakentamisen osaamista, hyviä projektinjohto- ja vuorovaikutustaitoja, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Saat Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut sekä mahdollisuuden kehittää Helsingin tulevaa liikennejärjestelmää ja omaa ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään.
 
 
Kelpoisuusehto:  soveltuva korkeakoulututkinto
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Yksikön päällikkö Lotta Suominen
09-310 38510
etunimi.sukunimi(at)hel.fi
 
 
 Hae paikkaa