Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Rakennukset ja yleiset alueet -palvelukokonaisuus vastaa rakennetun omaisuuden hallinnasta, tilapalveluista, ylläpidosta, rakennuttamisesta sekä asuntotuotannosta.
 
Myyntineuvottelija
 
Työavain 6-69-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 30.04.2019  kello 16:00
Tilapalvelut, Yritysvuokraus , Elimäenkatu 5 00510 Helsinki
Kaupunkiympäristön toimiala, Rakennukset ja yleiset alueet / Tilapalvelut
Hallinto- ja toimistoala
 
Tehtävän kuvaus: Tilapalvelut vuokraa tiloja sekä myy rakennuksia ja toimitilaosakkeita yksityiselle sektorille. Lisäksi se vastaa kaupungin omistamien asunto-osakkeiden ja välivuokrattujen asuntojen vuokraamisesta.

Haemme nyt tilapalveluiden yritysvuokrausyksikköön osaavaa MYYNTINEUVOTTELIJAA

Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluu osaketilojen, kaupungin aravuokratalojen ja asumisoikeustalojen liiketilojen sekä suoraan omistettujen rakennusten tai tilojen vuokraus ja myynti. Suurin osa liiketiloista on asuinkerrostalojen pohjakerroksessa, joten ne on tarkoitettu lähinnä toimisto- tai myymäläkäyttöön.

Myyntineuvottelijan työssä onnistuminen edellyttää sinulta itsenäistä ja vastuullista työotetta sekä hyviä asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja. Työtehtäviin kuuluu lisäksi yhteydenpito yritys- ja yhteisöasiakkaisiin sekä kuntalaisten tietopyyntöihin vastaaminen, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat myös tarpeen.

Odotamme sinun olevan asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen myynnin ammattilainen.
Sinulla on alalle soveltuva koulutus, kuten esim. tradenomi tai merkonomi (opistotaso) ja/tai kiinteistöalan tutkinto tai muu alalle soveltuva koulutus sekä kokemusta kiinteistöalalta tai muulta myyntialalta. Suomen kielen taitosi on hyvä ja tuotat sujuvaa tekstiä. Pystyt palvelemaan asiakkaita myös englannin kielellä.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja mahdollisimman pian.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa sekä Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.
 
 
 
Luemme eduksi: Ajokortin ja ajotaidon Helsingin alueella.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2666,40 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Yksikön päällikkö, Susanne Leppänen
09 310 20442
susanne.leppänen(at)hel.fi
040 538 5848
 
 
 Hae paikkaa