Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL on metron ja raitioliikenteen liikennöitsijä ja Helsingin joukkoliikenneinfran omistaja ja ylläpitäjä. Me pidämme Helsingin liikkeellä: noin puolet kaupungissa tehdyistä joukkoliikennematkoista kuljetaan HKL:n kyydissä; metrolla, raitiovaunuilla ja Suomenlinnan lautoilla.

Raideliikenne pääkaupunkiseudulla kasvaa voimakkaasti ja kaupunki muuttuu. HKL investoi Helsingin joukkoliikenteen kehittämiseen 10 vuoden aikana 1 200 miljoonaa euroa. HKL vastaa mm. Helsingin raitiotiejärjestelmän laajenemisesta Hernesaareen, Kalasatamaan ja Ilmalaan. Myös Raide-Jokeri, Kruunusillat ja Hämeentien joukkoliikennekatu, kaupunkibulevardit sekä metroasemien kehittäminen ovat HKL:n tulevaisuutta.
 
Tekninen isännöitsijä
 
Työavain 21-39-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 26.04.2019  kello 16:00
HKL-Kunnossapito, Ruskeasuon varikko , Nauvontie 3 00280 Helsinki
HKL -liikelaitos, HKL-Kunnossapito
Tekninen ala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme HKL:n kunnossapitoyksikköön teknistä isännöitsijää vastaamaan HKL:n kaupunkiraideliikenteen varikko- ja muiden joukkoliikennekiinteistöjen, kuten metroasemien kunnossapitotehtävistä.

Teknisen isännöitsijän tehtäviin kuuluu mm. kiinteistöjen teknisen ylläpidon suunnittelu, korjausten ja kiinteistöhuollon budjetointi, korjaustoimenpiteiden organisointi sekä ulkopuolisten palveluiden kilpailutus-, tilaus- ja valvontatehtävät yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävä sijoittuu HKL:n kunnossapitoyksikköön, joka vastaa metro- ja raitiovaunukaluston, rataverkoston, asemien, pysäkkien sekä kiinteistöjensä laadukkaasta ja kustannustehokkaasta kunnossapitopalvelusta.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai aikaisempaa opistoinsinöörin tai rakennusmestarin koulutusta. Lisäksi edellytämme rakennus- ja LVISA-alan osaamista, usean vuoden kokemusta alalta sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito lasketaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi itsenäistä ja aktiivista työotetta sekä hyvää yhteistyökykyä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja laajan tehtäväkentän, näköalapaikan pääkaupunkiseudun laajenevaan joukkoliikenteeseen sekä Helsingin kaupungin ja HKL:n monipuoliset henkilöstöedut. Tehtävä on vakituinen ja se täytetään mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää 26.4.2019 klo 16.00 mennessä Helsingin kaupungin sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa helsinkirekry.fi. Jätäthän hakemuksen mahdollisiman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuvaiheessa.
 
 
Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoinsinöörin tai rakennusmestarin koulutus.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 t 45 min/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Kunnossapitoinsinööri Jukka Anttalainen
0931035503
jukka.anttalainen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa