Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Palvelut ja luvat -palvelukokonaisuus vastaa kaupunkiympäristön asukas- ja yrityspalveluista, kaupunkimittauksesta, rakennusvalvonnasta, ympäristöpalveluista sekä pysäköinninvalvonnasta ja pysäköintipalveluista.
 
Rakennusmestari
 
Työavain 6-66-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 23.04.2019  kello 16:00
Lupayksikkö 2 , Sörnäistenkatu 1 00580 Helsinki
Kaupunkiympäristön toimiala, Palvelut ja luvat / Rakennusvalvontapalvelut
Tekninen ala
 
Tehtävän kuvaus: Lupayksikkö 2 vastaa alueellaan uudisrakentamiseen, korjausrakentamiseen, käyttötarkoituksen muutoksiin, kaupunkikuvaan, rakennussuojeluun ja julkiseen ulkotilaan liittyvistä rakennusvalvonnan lupa- ja muista asioista.

Haemme lupayksikkö 2. etelätiimiin RAKENNUSMESTARIA

Tehtävänäsi on rakennus-, toimenpide- ja purkulupien käsittely sekä käsittelyyn liittyvä
asiakasneuvonta. Vastaat siitä, että rakentaminen tapahtuu asemakaavan ja rakentamissäännösten mukaisesti täyttäen vaatimukset kaupunkikuvaa, terveellisyyttä sekä turvallisuutta koskien. Rakennusmestari tekee työtä moniammatillisen tiimin osana. Työllä on vaikutusta kaikille yhteisen kaupunkiympäristön laatuun.

Työ edellyttää erittäin hyviä neuvottelutaitoja ja kykyä sovitella eri tahojen tavoitteita toisiinsa. Päivittäiset asiakaskontaktit edellyttävät hyvää palveluasennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Saat Helsingin kaupungin työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattiaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.
 
 
Kelpoisuusehto:  Rakennusmestarin (AMK) tutkinto tai aiempi teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu teknikon (rakennusmestari) tutkinto ja kokemusta käytännön rakennussuunnittelutehtävistä.

 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Yksikön päällikkö va. Salla Mustonen
310 26445
salla.t.mustonen(at)hel.fi
040 6758622
 
Tiimipäällikkö Heli Virkamäki
310 26338
heli.virkamaki(at)hel.fi
050 4013442
 
 
 Hae paikkaa