Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala - maailman vaikuttavin paikka oppia! Varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukiot, suomenkielinen ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö muodostavat toimialan järjestämät palvelut. Toimialan hallinnossa vastaamme toimialan hallinto- ja tukipalveluiden tuottamisesta. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme hallinto- ja tukipalveluita kokeilevasti ja yhdessä oppien.

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Barnskötare inom småbarnspedagogik
 
Työavain 5-915-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 05.08.2019 (päättyy 31.05.2020)
Hakuaika päättyy 19.04.2019  kello 16:00
Daghemmet Alexia , Alexandersgatan 1 00170 Helsingfors
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Ruotsinkieliset palvelut / Varhaiskasvatus
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajat
 
Tehtävän kuvaus: Vi anställer en barnskötare till daghemmet Alexia!
Barnskötare behövs till vårt arbetslag som består av två barnträdgårdslärare och två barnskötare. Vi har två smågrupper, barnen är i åldern 1 till 6 år. Grupperna samarbetar med varandra, har tvärgrupper och gemensamma aktiviteter.
Arbetslaget planerar, genomför samt utvärderar den pedagogiska verksamheten med barnen, samarbetar med vårdnadshavarna samt med den övriga personalen på daghemmet. I samma byggnad finns Päiväkoti Aleksi.
Daghemmet Alexia är beläget i centrala Helsingfors, det finns mycket bra trafikförbindelser, både med buss och spårvagn.
 
 
Kelpoisuusehto:  Av sökande förutsätts grundexamen i pedagogisk verksamhet och handledning, grundexamen inom social- och hälsovårdsbranschen eller någon annan motsvarande lämplig examen där det ingår eller som kompletterats med tillräckligt omfattande examensdelar i vård, fostran och undervisning av barn (lagen om småbarnspedagogik 540/2018, 28 §, förordning 753/2018, 3 § och 4 §).

Den som anställs ska uppvisa ett av stadens företagshälsovård utfärdat eller godkänt intyg över sin lämplighet för befattningen
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Lisäksi edellytämme: Svenska som modersmål eller goda kunskaper i det svenska språket. Vi jobbar med pedagogisk dokumentation, så digi-kunskaper är värdefulla. Att barnskötaren har lust att jobba med de yngsta barnen på daghemmet och visar intresse för att skapa goda förutsättningar för barnen att lära sig, är grunder för ett bra arbete.
 
Luemme eduksi: Glädje och lust att röra på sig är värdefullt, för även de små barnen är ute dagligen!
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2128,65
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/vecka
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Föreståndare Mirjaleena Enkenberg-Kuisma
0931042045
mirjaleena.enkenberg-kuisma@hel.fi
0401281988
 
Viceföreståndare Erna Stenius
0931044733
erna.stenius@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa