Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto.
Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalveluihin kuuluvat Helsingin sairaala, neljä eri palvelualuetta sekä selvitys, arviointi ja sijoitus -toiminta.
 
Sairaanhoitaja, Kontulan monipuolinen palvelukeskus, vakinainen
 
Työavain 7-769-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 21.05.2019
Hakuaika päättyy 23.04.2019  kello 12:00
Kontulan monipuolinen palvelukeskus , Kontukuja 5 00940 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut / Idän palvelualue
Terveydenhoitoala
 
Tehtävän kuvaus: Sairaanhoitaja, etsitkö innostavaa työtä kehittymismyönteisessä työyhteisössä? Tarjoamme sinulle mahdollisuutta tehdä laadukasta hoitotyötä osana moniammatillista tiimiämme.

Haemme arviointi- ja kuntoutusosastollemme sairaanhoitajaa vakituiseen tehtävään 21.5.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kontulan monipuolisen palvelukeskuksen arviointi- ja kuntoutusosastolla on kaksi 21-paikkaista ryhmäkotia, jotka on suunnattu muistisairaille-, AVH-asiakkaille sekä päihde- ja mielenterveyskuntoutujille. Hoitotyön tavoitteena on kuntouttaa asiakkaat turvallisesti takaisin kotiin.

Sairaanhoitajan tehtävään kuuluu vastuu asiakkaan hoidon kokonaisuudesta. Sairaanhoitajana olet mukana asiakkaan perushoidossa, hoidon suunnittelussa, toteutuksessa ja arvioinnissa koko hoitoprosessin ajan. Vastuualueisiin sisältyvät myös lääkärinkierrot sekä osaston lääkehoidon kehittäminen ja valvonta. Arviointi- ja kuntoutustyö tapahtuu arjessa yhteistyössä asiakkaan, moniammatillisen tiimin ja asiakkaan verkostojen kanssa.

Työvuorosuunnittelun toteutamme yhteisöllisesti, joten voit itse vaikuttaa työvuoroihisi. Työ on jaksotyötä, sairaanhoitajat eivät kuitenkaan tällä hetkellä tee yötyötä.

Vuonna 2009 valmistuneet tilamme ovat siistit ja modernit. Työsuhde-etuna saat käyttää talon kuntosalia ja uima-allasta. Helsingin kaupunki työnantajana tarjoaa lukuisia alennuksia kulttuurin, liikunnan ja harrastusten parissa sekä työmatkalippuedun. Tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti osallistumalla erilaisiin koulutuksiin.

Voit tutustua toimintaamme henkilökunnan esittelyvideon kautta lisätiedoista- kohdasta

Tule mukaan innostuneeseen tiimiimme!

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

 
 
Kelpoisuusehto:  Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.
 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2516,87 e/ kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Osastonhoitaja Maria Helander
050 402 0325
maria.helander@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa