Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto. Perhe- ja sosiaalipalveluihin kuuluvat lapsiperheiden hyvinvointi ja terveys, lastensuojelu, nuorten palvelut ja aikuissosiaalityö sekä vammaistyö.
 
Erityissosiaalityöntekijä, Nuorten vastaanotto, sijaisuus
 
Työavain 7-750-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 01.05.2019 (päättyy 30.09.2019)
Hakuaika päättyy 23.04.2019  kello 12:00
Malminkartanon vastaanotto , Vellikellontie 4 A 00410 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe-ja sosiaalipalvelut / Lastensuojelu
Sosiaaliala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme erityissosiaalityöntekijän sijaista Malminkartanon vastaanoton tehtäviin 1.5.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Nuorten laitosmuotoista vastaanottotoimintaa toteutetaan kolmessa eri toimipisteessä: Herttoniemen vastaanotto, Kallion vastaanotto ja Malminkartanon vastaanotto. Haettavana oleva tehtävä sijoittuu Malminkartanon vastaanottoon. Asiakkuus osastolla perustuu aina lastensuojelulain mukaiseen sijoituspäätökseen. Sijoituksen aikana tehdään suunnitelma lapsen hoidosta, huollosta ja mahdollisesta jatkosijoituksesta. Suunnitelma tehdään yhteistyössä lapsen perheen, lapsen ja vastuusosiaalityöntekijän sekä muiden tarvittavien tahojen kanssa.

Asiakkaat ovat 13-17 -vuotiaita, erilaisissa kriisitilanteissa olevia lapsia. Sijoitukset ovat lyhytaikaisia ja arviointi pyritään suorittamaan kahdessa kuukaudessa. Merkittävä osa lapsista palaa takaisin kotiin.

Erityissosiaalityöntekijä on tehtäväkuvansa mukaisesti mukana lapsen sijoitus-, arviointi- ja hoitoprosesseissa, vastaa laitoksen asiakasohjauksesta sekä osallistuu asiantuntijana työn sisällölliseen kehittämiseen ja työryhmien suunnitelmalliseen työn tukemiseen. Nuorten vastaanotossa työskentelee yhteensä kolme erityissosiaalityöntekijää.

Hae sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa helsinkirekry.fi

Tarjoamme sinulle kaupungin hyvät työsuhde-edut mm. kouluttautumismahdollisuudet ja työsuhdeasunnon tarvittaessa. Lisätietoa näistä osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Haastattelut pidetään viikolla 17 Kallion vastaanoton tiloissa.
 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain 817/2015 ( 7 § ) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus ja soveltuva 30-40 opintopisteen erikoistumiskoulutus tai yliopistollinen jatkotutkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
Lisäksi edellytämme: Kokemusta lastensuojelutyöstä sekä lastensuojelulainsäädännön osaamista.

Taitoa tehdä tiimi- ja asiantuntijatyötä moniammatillisessa työyhteisössä.
 
Luemme eduksi: Sijaishuollon tuntemuksen, perhe- ja verkostotyön osaamisen sekä kehittämismyönteisen työotteen.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3 267,25 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 37h 30 min/ vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
vs. lastenkodin johtaja Maarit Leskelä
09 310 43378
maarit.leskela@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa