Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Palvelukeskus Helsinki - Parasta yhdessä!

Palvelukeskus Helsinki toimii kumppanina Helsingin kaupungin kouluissa ja päiväkodeissa, monipuolisissa palvelukeskuksissa, palvelutaloissa sekä sairaaloissa. Olemme mukana 100 000 ruokahetkessä päivittäin ja hoidamme myös siivous- ja logistiikkapalveluja. Kehitämme ja tuotamme puhelin- ja hyvinvointipalveluja Helsingin kaupungin virastoille ja liikelaitoksille sekä tuemme kotona asumista monipuolisilla teknisillä ratkaisuilla ja palveluilla. Tarjoamme parhaan palvelukokemuksen asiakkaille, sidosryhmille ja henkilöstölle "Parasta yhdessä” – arvolupauksen mukaisesti. Olemme Helsingin kaupungin liikelaitos ja työllistämme noin 1500 henkilöä. Kokemusta meillä on ruokapalveluiden hoitamisesta jo 100 vuoden ajan.
 
Lähihoitaja palveluneuvojan tehtäviin, 3 työpaikkaa
 
Työavain 26-89-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 29.04.2019  kello 09:00
Puhelin- ja hyvinvointipalvelut , Elimäenkatu 15 00510 Helsinki
Palvelukeskus Helsinki, Puhelin- ja hyvinvointipalvelut
Terveydenhoitoala
 
Tehtävän kuvaus: Palvelukeskus Helsinki tuottaa puhelin- ja hyvinvointipalveluja Helsingin kaupungin toimialoille ja liikelaitoksille.

Teemme työtämme Parasta yhdessä -arvolupauksemme mukaisesti, ihmiseltä ihmiselle, asiakasta aidosti kuunnellen. Kehitys on vahvuutemme, ja testaamme ja käyttöönotamme uusia, innovatiivisia digitaalisia palveluja kotona asumisen tueksi yhteistyössä sosiaali- ja terveystoimialan eri toimijoiden kanssa. Olemme Helsingin kaupungin liikelaitos ja työllistämme yhteensä noin 1500 henkilöä.

Haemme nyt hoivapalveluihimme lähihoidon ammattilaista vakituiseen palveluneuvojan tehtävään noin 40 ammattilaisen tiimiin, Helsingin Vallilaan.

Palveluneuvojana tehtäviisi kuuluu turvapuhelinhälytysten vastaanotto, hoidontarpeen arviointi sekä asiakkaiden neuvonta. Osallistut pareittain tehtäville kotihälytyskäynneille, joilla arvioidaan asiakkaan vointia ja jatkohoidon tarvetta. Teemme kotihoidon käyntejä myös etäpalveluna kuva- ja äänivälitteisesti, ja olemme läsnä asiakkaan arjessa uutta teknologiaa hyödyntäen. Teemme tiivistä yhteistyötä kaupungin kotihoidon ja omaisten kanssa. Työ on kolmivuorotyötä.

Koulutukseltasi olet lähihoitaja tai vastaava. Katsomme työkokemuksen terveydenhoitoalan erilaisista tehtävistä, erityisesti ensihoidossa ja vanhusten parissa, eduksesi

Toivomme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä sekä kiinnostusta toimia terveyden ja hyvinvointialan kehittyvässä työympäristössä, uudenlaisten kotona asumista tukevien palvelujen parissa. Perehdytämme sinut työssäsi tarvittaviin ohjelmiin ja saat käyttöösi tiimimme täyden tuen.

Tehtävä vaatii hyvää suomen kielen taitoa sekä ajokorttia ja valmiutta ajaa kotikäynneille eri puolelle Helsinkiä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ammattitaitoisessa työyhteisössä, mahdollisuuden olla mukana tuottamassa ja luomassa terveydenhoitoalan innovatiivisia palveluita sekä ison kaupungin kattavat työsuhde-edut. Tarvittaessa voimme mahdollisuuksien mukaan auttaa sinua myös asunnon löytämisessä.

Panostamme meille arvokkaisiin työntekijöihimme, ja huolehdimme henkilöstömme jatkuvasta kouluttamisesta ja valmennuksesta. Meillä jokainen saa osallistua palveluiden ja työyhteisön kehittämiseen.

Tule kehittymään ja kehittämään kanssamme!

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelutyökalun avulla.

Työ alkaa mahdollisimman pian ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ennen työn aloittamista valituksi tulleen on esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto.

Helsingin kaupunki toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.
 
 
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/vko, kolmivuorotyö
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Tiimiesimies Hanna Alén
p. 09 310 27478
arkisin kello 10.00 - 14.00
 
Tiimiesimies Viveka Bergdahl-Silvennoinen
p. 09 310 10170
arkisin kello 10.00 - 14.00
 
Tiimiesimies Evans Odhiambo
p. 09 310 70207
arkisin kello 10.00 - 14.00
 
 
 Hae paikkaa