Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Palvelukeskus Helsinki - Parasta Yhdessä

Palvelukeskus Helsinki tuottaa puhelin- ja hyvinvointipalveluja Helsingin kaupungin toimialoille ja liikelaitoksille.
Kehitämme ja tuotamme nykyaikaisia palveluja asiakkaillemme ja sidosryhmillemme sekä tuemme kotona asumista tarjoamalla monipuolisia teknisiä ratkaisuja ja digitaalisia palveluja asiakkaiden kotiin. Tarjoamme parhaan palvelukokemuksen ”Parasta yhdessä” – arvolupauksemme mukaisesti.
Olemme Helsingin kaupungin liikelaitos ja työllistämme noin 1500 henkilöä.
 
Lähihoitaja palveluneuvojan tehtäviin, 5 työpaikkaa
 
Työavain 26-88-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 15.05.2019 (päättyy 08.09.2019)
Hakuaika päättyy 29.04.2019  kello 09:00
Puhelin- ja hyvinvointipalvelut , Elimäenkatu 15 00510 Helsinki
Palvelukeskus Helsinki, Puhelin- ja hyvinvointipalvelut
Terveydenhoitoala
 
Tehtävän kuvaus: Palvelukeskus Helsinki tuottaa puhelin- ja hyvinvointipalveluja Helsingin kaupungin toimialoille ja liikelaitoksille.

Teemme työtämme Parasta yhdessä -arvolupauksemme mukaisesti, ihmiseltä ihmiselle, asiakasta aidosti kuunnellen. Kehitys on vahvuutemme, ja testaamme ja käyttöönotamme uusia, innovatiivisia digitaalisia palveluja kotona asumisen tueksi yhteistyössä sosiaali- ja terveystoimialan eri toimijoiden kanssa. Olemme Helsingin kaupungin liikelaitos ja työllistämme yhteensä noin 1500 henkilöä.

Haemme nyt hoivapalveluihimme lähihoidon ammattilaisia vuosilomasijaisuuksiin palveluneuvojan tehtäviin noin 40 ammattilaisen tiimiin, Helsingin Vallilaan. Syksyllä on tilanteesta riippuen mahdollisuus jatkaa keikkalaisena.

Palveluneuvojana tehtäviisi kuuluu turvapuhelinhälytysten vastaanotto, hoidontarpeen arviointi sekä asiakkaiden neuvonta. Osallistut pareittain tehtäville kotihälytyskäynneille, joilla arvioidaan asiakkaan vointia ja jatkohoidon tarvetta. Teemme kotihoidon käyntejä myös etäpalveluna kuva- ja äänivälitteisesti, ja olemme läsnä asiakkaan arjessa uutta teknologiaa hyödyntäen. Teemme tiivistä yhteistyötä kaupungin kotihoidon ja omaisten kanssa. Työ on kolmivuorotyötä.

Koulutukseltasi olet lähihoitaja tai vastaava tai alan viimeisen vuoden opiskelija. terveydenhoitoalan erilaisista tehtävistä, erityisesti ensihoidossa ja vanhusten parissa, eduksesi

Toivomme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä sekä kiinnostusta toimia terveyden ja hyvinvointialan kehittyvässä työympäristössä, uudenlaisten kotona asumista tukevien palvelujen parissa. Perehdytämme sinut työssäsi tarvittaviin ohjelmiin ja saat käyttöösi tiimimme täyden tuen.

Tehtävä vaatii hyvää suomen kielen taitoa sekä ajokortin ja valmiutta ajaa kotikäynneille eri puolelle Helsinkiä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ammattitaitoisessa työyhteisössä, mahdollisuuden olla mukana tuottamassa ja luomassa terveydenhoitoalan innovatiivisia palveluita sekä ison kaupungin kattavat työsuhde-edut.

Panostamme meille arvokkaisiin työntekijöihimme, ja huolehdimme henkilöstömme jatkuvasta kouluttamisesta ja valmennuksesta. Meillä jokainen saa osallistua palveluiden ja työyhteisön kehittämiseen.

Tule kehittymään ja kehittämään kanssamme!

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelutyökalun avulla.


Työ alkaa 15.5.2019 tai sopimuksen mukaan. Haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Helsingin kaupunki toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

 
 
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/vko, kolmivuorotyö
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Tiimiesimies Hanna Alén
p. 040 6645147
hanna.alen@hel.fi
 
Tiimiesimies Viveka Bergdahl-Silvennoinen
p. 040 3340040
Viveka.Bergdahl-Silvennoinen@hel.fi
 
Tiimiesimies Evans Odhiambo
p. 040 6690805
Evans.Odhiambo2@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa