Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto. Terveys- ja päihdepalveluihin kuuluvat psykiatria- ja päihdepalvelut, päivystys, suun terveydenhuolto sekä terveysasemat ja sisätautien poliklinikka.
 
Osastonlääkäri, gastroenterologi, Malmin sisätautien poliklinikka, vakinainen
 
Työavain 7-710-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 29.04.2019  kello 16:00
Malmin sisätautien poliklinikka , Talvelantie 6 00700 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut / Terveysasemat ja sisätautipoliklinikka
Lääkärit
 
Tehtävän kuvaus: Haemme gastroenterologia osastonlääkärin vakinaiseen virkaan Malmin sisätautien poliklinikalle. Virka täytetään 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työhön kuuluu gastroenterologista tähystystoimintaa ja toimenpiteitä sekä vastaanotto- ja konsultaatiotyötä. Gastroenterologiseen tiimiin kuuluu 5 gastroenterologiaan perehtynyttä lääkäriä sekä apulaisylilääkäri.

Sisätautien poliklinikan Laakson ja Malmin yksiköissä on 26 erikoislääkärin ja kaksi erikoistuvan lääkärin virkaa. Malmin poliklinikka vastaa pääosin Itä- ja Pohjois-Helsingin sisätautikonsultaatioista. Arvostamme yhteistyökykyä ja halua kehittää pitkäjänteisesti poliklinikan toimintaa.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-710-19. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus gastroenterologian erikoisalalla.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito. Huomioimme myös hakijat, jotka eivät täytä ruotsin kielen kielitaitovaatimusta, koska yksikössämme on riittävästi ruotsin kielen taitoisia lääkäreitä.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.
 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus
Työaika: kokopäivätyö, 38 h 15 min /viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
vastaava apulaisylilääkäri Kristiina Söderlund
050 4022 922
kristiina.soderlund@hel.fi
 
va. ylilääkäri Tuula Tikkanen
050 3362 181
tuula.tikkanen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa