Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto.
Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalveluihin kuuluvat Helsingin sairaala, neljä eri palvelualuetta sekä selvitys, arviointi ja sijoitus -toiminta.
 
Lähihoitaja, Myllypuron monipuolinen palvelukeskus, osasto 4, vuorotteluvapaan sijaisuus
 
Työavain 7-690-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 06.05.2019 (päättyy 25.08.2019)
Hakuaika päättyy 23.04.2019  kello 16:00
Myllypuron monipuolinen palvelukeskus , Kettutie 8 I 00800 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut / Idän palvelualue
Terveydenhoitoala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme lähihoitajaa vuorotteluvapaan sijaisuuteen ajalle 6.5.2019-25.8.2019 Myllypuron monipuoliseen palvelukeskukseen osastolle 4.

Osastollamme on 34 asukasta, joista 21 on lyhytaikaishoidossa ja 13 ympärivuorokautisessa hoidossa.
Lyhytaikaishoitojakson tarkoituksena on tukea asiakkaan kotona asumista mahdollisimman pitkään ylläpitämällä ja parantamalla toimintakykyä. Hoitojaksoilla tuetaan myös omaishoitajan jaksamista.

Osastolla neljä teemme työtä yhdessä, meillä on hyvä ilmapiiri ja tuemme toisiamme. Kokeilemme rohkeasti uusia asioita ja osastollamme saat hyödyntää osaamistasi monipuolisesti. Meillä työskennellään itseohjautuvasti moniammatillisen tiimin tukemana. Esimies tukee henkilökuntaa valmentavan johtamisen periaatteiden mukaisesti.

Etsimme joukkoomme sinua, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, iloista mieltä ja innokkuutta vanhusten parissa työskentelyyn.

Osastomme asukkaat toivovat, että olet auttavainen, ystävällinen, huumorintajuinen, arjen hyvä ystävä ja toiset ihmiset huomioon ottava ammattilainen.

Myllypuron monipuolinen palvelukeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Herttoniemessä osoitteessa Kettutie 8

Tehtävän hakuaikaa jatkettu.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.
 
 
Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto esim. lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto (laki 817/2015).

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä yhtäjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuuden alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.

Yhden päivän työttömyys riittää, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias tai alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään yksi vuosi.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.


Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2119,16 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
osastonhoitaja Ulla Keinänen
09 310 6607
ulla.a.keinanen@hel.fi
 
ylihoitaja Katja Lahtinen
katja.m.lahtinen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa