Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Lehtori, äidinkieli ja kirjallisuus (suomi toisena kielenä)
 
Työavain 5-717-19
Määräaikainen virkasuhde  alkaen 01.04.2019 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 28.03.2019  kello 16:00
Stadin ammatti- ja aikuisopisto , Vilppulantie 14 00700 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö / Ammatillinen koulutus
Opetusala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme määräaikaiseen virkasuhteeseen äitiysloman sijaisuuteen äidinkielen ja suomi toisena kielenä lehtoria. Työtehtäviin kuuluvat äidinkielen ja suomi toisena kielenä opetus- ja ohjaustehtävät ammatillisessa koulutuksessa sekä oman alan pedagoginen kehittämistyö asiantuntijatiimeissä ja oppimisyhteisöissä. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa voimme täyttää tehtävän myös muun kuin kirjallisuuden sivuaineopinnot omaavalla hakijalla. 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuusehdot ja kielitaitovaatimus määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017), 14 ja 17 pykälän mukaan.
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Lisäksi edellytämme: Tehtävään valittavalta edellytämme monipuolisia ja opiskelijalähtöisiä ohjaustaitoja sekä kiinnostusta koulutuksen kehittämiseen ammatillisen koulutuksen reformin mukaisesti. Arvostamme monipuolista pedagogiikan osaamista, kokemusta ammatillisesta koulutuksesta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiimityöosaamista. Stadin ammattiopisto noudattaa ammatillisten opettajien vuosityöaikasopimusta.
 
Luemme eduksi: kokemuksen ohjaavasta ja valmentavasta opettajuudesta sekä työskentelystä monialaisissa opettajatiimeissä. Haluat myös jakaa osaamistasi muille tiimin jäsenille ja suunnitella opiskelijan opintopolkuja käyttäen hyväksi monimuotoisia oppimisympäristöjä. Lisäksi arvostamme kokemusta sosiaali- ja terveysalan koulutuksessa toimimisesta, digitaalisten oppimisympäristöjen hyödyntämisestä sekä työelämäyhteistyöstä.

Haastattelut pidetään 4.4.2019 klo 8-10
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Koulutuspäällikkö Satu Suihkonen
09 310 82283
satu.suihkonen@hel.fi
virka-aikana
 
 
 Hae paikkaa