Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsinki on vetovoimainen ja elinvoimainen kaupunki. Kaupunki tarjoaa tapahtumia, elämyksiä, tiloja, virikkeellisiä alueita ja taidekokoelmia sekä tukea kansalaistoiminnalle, oppimiselle ja kasvatustyölle.

Kulttuuri- ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala jakautuu viiteen kokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta, nuoriso, kirjasto sekä hallinto- ja tukipalvelut. Toimialalla työskentelee noin 1 800 henkilöä.

 
Projektipäällikkö, Enemmän yhdessä -hanke
 
Työavain 49-95-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 08.04.2019 (päättyy 31.12.2021)
Hakuaika päättyy 28.03.2019  kello 16:00
Kannelmäen nuorisotyöyksikkö, Enemmän yhdessä -hanke , Klaneettitie 5 00420 Helsinki
Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Nuoriso / Läntinen nuorisotyö
Nuorisotyö
 
Tehtävän kuvaus: Kannelmäki-Malminkartano -alueella käynnistettävä, lasten ja nuorten syrjäytymistä ja alueiden eriytymistä ehkäisemään pyrkivä Enemmän yhdessä -kehittämishanke etsii osaavaa ja tekevää projektipäällikköä.

Hankkeen tavoitteena on osoittaa ennaltaehkäisevän, lapsiin ja nuoriin keskittyvän tekemisen vaikutukset hyvinvoinnin edistämisessä.

Hankkeessa keskitytään lasten ja nuorten harrastuksiin, koulunkäynnin tukemiseen, lapsille ja nuorille soveltuvien kevyiden työmahdollisuuksien tunnetuksi tekemiseen sekä matalan kynnyksen hyvinvointia edistäviin palveluihin.

Projektipäällikkö on kokonaisvastuussa hankkeen kehittämisestä, suunnittelusta, päivittäisjohtamisesta, yhteistyöverkostoista ja tulosten jalkauttamisesta. Hän toimii lähiesimiehenä projektissa toimivalle työryhmälle ja vastaa hankkeen taloudesta. Lisäksi projektipäällikkö osallistuu vahvasti myös asiakastyöhön ja toiminnan ohjaamiseen.

Projektipäälliköltä odotamme ylemmän korkeakoulututkinnon lisäksi kokemusta ja ymmärrystä syrjäytymisen ehkäisystä ja/tai kohdennetusta nuorisotyöstä, vahvaa verkosto-osaamista, hankeosaamista, kehittämisorientaatiota ja väkevää kädet savessa -meininkiä.

Projektipäällikkö tiimeineen tulee olemaan osa Kannelmäen nuorisotyöyksikköä, johon kuuluvat Kannelmäen nuorisotalo, Malminkartanon nuorisotalo, lännen Operaatio Pulssi sekä Länsiluotsi ja jota johtaa yksikön toiminnanjohtaja.

Potentiaaliset hakijat haastatellaan ensisijaisesti ke 3.4. klo 13-17.

 
 
Kelpoisuusehto:  Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Lisäksi edellytämme: Kokemusta työskentelystä lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi, verkostotyöskentelystä ja toiminnan kehittämisestä.
 
Luemme eduksi: Projektiosaamisen, kokemuksen esimiestyöstä,näytön kokonaisuuksien hallitsemisesta ja tutkimuksellisesta työotteesta
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3 442.50
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Toiminnanjohtaja Lauri Hiltunen
040 646 2499
19.3. klo 9-10, 25.3. klo 9-10
 
 
 Hae paikkaa