Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL on metron ja raitioliikenteen liikennöitsijä ja Helsingin joukkoliikenneinfran omistaja ja ylläpitäjä. Me pidämme Helsingin liikkeellä: noin puolet kaupungissa tehdyistä joukkoliikennematkoista kuljetaan HKL:n kyydissä; metrolla, raitiovaunuilla ja Suomenlinnan lautoilla.

Raideliikenne pääkaupunkiseudulla kasvaa voimakkaasti ja kaupunki muuttuu. HKL investoi Helsingin joukkoliikenteen kehittämiseen 10 vuoden aikana 1 200 miljoonaa euroa. HKL vastaa mm. Helsingin raitiotiejärjestelmän laajenemisesta Hernesaareen, Kalasatamaan ja Ilmalaan. Myös Raide-Jokeri, Kruunusillat ja Hämeentien joukkoliikennekatu, kaupunkibulevardit sekä metroasemien kehittäminen ovat HKL:n tulevaisuutta.
 
Kiinteistönhoitaja, 3 työpaikkaa
 
Työavain 21-33-19
Määräaikainen työsuhde
Hakuaika päättyy 27.03.2019  kello 16:00
HKL-Kunnossapito , Eurantie 5-7 00550 Helsinki
HKL -liikelaitos, HKL-Kunnossapito
Kesätyöt ja kesäsijaisuudet
 
Tehtävän kuvaus: HKL:n kunnossapitoyksikkö vastaa metro- ja raitiovaunukaluston, rataverkoston, asemien, pysäkkien sekä kiinteistöjensä laadukkaasta ja kustannustehokkaasta kunnossapitopalvelusta.

Kiinteistönhuoltotiimiin haetaan nyt kolmea (3) kesätyöntekijää HKL:n varikkojen huoltotehtäviin. Työtehtäviin kuuluu myös varikkojen ja kiinteistöjen ulkoalueiden kunnossapitotyöt. Ensisijainen työpiste tulee olemaan Vallilan raitiovaunuvarikolla. Tehtävään valittavat henkilöt voivat olla 16-17- vuotiaita tai vanhempia.

Kesätyöntekijät palkataan aikavälillä 1.6.-31.8.2019 sopimuksen mukaan, kuitenkin enintään 3 kuukauden ajaksi. Palkkaus määräytyy tehtävän sisällön ja valittavan henkilön soveltuvan koulutuksen ja kokemuksen mukaisesti.

Tarjoamme mielenkiintoisen kesätyöpaikan kasvavalla joukkoliikenteen toimialalla ja mahdollisuuden tutustua raitiovaunujen ja metron kunnossapitotoimintaan.

Tutustu meihin paremmin osoitteessa http://www.hel.fi/www/hkl/fi ja hae tehtävää 27.3.2019 klo 16.00 mennessä sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa helsinkirekry.fi.
 
 
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 
Työaika: Kokopäivätyö
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Huoltomestari Kari Pääkkönen
040 675 0968
 
 
 Hae paikkaa