Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL on metron ja raitioliikenteen liikennöitsijä ja Helsingin joukkoliikenneinfran omistaja ja ylläpitäjä. Me pidämme Helsingin liikkeellä: noin puolet kaupungissa tehdyistä joukkoliikennematkoista kuljetaan HKL:n kyydissä; metrolla, raitiovaunuilla ja Suomenlinnan lautoilla.

Raideliikenne pääkaupunkiseudulla kasvaa voimakkaasti ja kaupunki muuttuu. HKL investoi Helsingin joukkoliikenteen kehittämiseen 10 vuoden aikana 1 200 miljoonaa euroa. HKL vastaa mm. Helsingin raitiotiejärjestelmän laajenemisesta Hernesaareen, Kalasatamaan ja Ilmalaan. Myös Raide-Jokeri, Kruunusillat ja Hämeentien joukkoliikennekatu, kaupunkibulevardit sekä metroasemien kehittäminen ovat HKL:n tulevaisuutta.
 
Ratatyöntekijä, 5 työpaikkaa
 
Työavain 21-32-19
Määräaikainen työsuhde
Hakuaika päättyy 27.03.2019  kello 16:00
HKL-Kunnossapito , Valtimontie 10 00610 Helsinki
HKL -liikelaitos, HKL-Kunnossapito
Kesätyöt ja kesäsijaisuudet
 
Tehtävän kuvaus: HKL:n kunnossapitoyksikkö vastaa metro- ja raitiovaunukaluston, rataverkoston, asemien, pysäkkien sekä kiinteistöjensä laadukkaasta ja kustannustehokkaasta kunnossapitopalvelusta.

Haemme kesätyöntekijöitä Helsingin raitiorataverkon rakennus- ja kunnossapitotöihin. Työtehtävinä mm. rataelementtien rakentaminen ja kunnostus. Työpiste sijaitsee raitiovaunuvarikolla Helsingin Koskelassa.

Edellytämme tehtäviin valittavilta hyvää suomen kielen taitoa ja omatoimista asennetta sekä valmiutta fyysisiin kenttätöihin.

Kesätyöntekijöitä palkataan aikavälillä 1.4.-30.9.2019 eri pituisiin työsuhteisiin, kuitenkin enintään 3 kuukauden ajaksi. Palkkaus määräytyy tehtävän sisällön ja valittavan henkilön soveltuvan koulutuksen ja kokemuksen mukaisesti.

Tarjoamme mielenkiintoisen kesätyöpaikan kasvavalla joukkoliikenteen toimialalla ja mahdollisuuden tutustua raitiovaunujen ja metron kunnossapitotoimintaan.

Tutustu meihin paremmin osoitteessa http://www.hel.fi/www/hkl/fi ja hae tehtävää 27.3.2019 klo 16.00 mennessä sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa helsinkirekry.fi.
 
 
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: Kokopäivätyö
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Timo Puisto
040 1452057
timo.puisto@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa