Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kaikilla lapsilla on oikeus turvalliseen ja virikkeelliseen kasvuympäristöön, tasapainoiseen ja monipuoliseen kehittymiseen sekä erityiseen suojeluun.

Lastensuojelun palveluihin kuuluvat avohuollon tukitoimet, lasten sijaishuolto sekä lasten ja nuorten jälkihuolto. Lastensuojelun tehtävänä on lasten oikeuksien turvaaminen sekä vanhempien ja muiden huoltajien tukeminen kasvatustehtävässä. Ensisijaisesti pyritään siihen että lapsi tai nuori voi kasvaa ja kehittyä omassa kodissaan.
 
Sosiaalityöntekijä, Kallion lastensuojelu
 
Työavain 7-604-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 27.03.2019  kello 08:00
Kallion lastensuojelu , Toinen linja 4 G 00530 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe-ja sosiaalipalvelut / Lastensuojelu
Sosiaaliala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme Kallion lastensuojelun avohuoltoon vakinaiseen virkaan sosiaalityöntekijää 1.4.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Etelän lastensuojelun avohuollosta vastaa Kallion lastensuojelu, jossa on kaksi tiimiä ja yhteensä 14 työntekijää sekä kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää. Tulevana kesänä joukkoomme liittyy myös ruotsinkielinen avohuollon tiimi.
Tiimeissämme on hyvä ilmapiiri ja paljon kokemusta. Työtä tukevat selkeät rakenteet. Teemme parityötä, joten et haastavissakaan tilanteissa työskentele yksin.

Avohuollon lastensuojelutyössä toimit asikkaina olevien lasten vastuusosiaalityöntekijänä. Työtä määrittelee asiakassuunnitelma. Suunnittelet avohuollon tukitoimet, toteutat ne ja arvioit yhdessä asiaakiden kanssa. Tämän lisäksi vastaat kiireellisten sijoitusten valmistelusta ja toteuttamisesta sekä huostaanottojen ja sijoitusten valmistelusta.
Avohuollon sosiaalityössä teet merkityksellistä sosiaalityötä, jossa sisältö on monipuolista ja haastavaa. Jos pidät pitkäjänteisestä työstä asiakkaiden kanssa, sinua kiinnostavat erilaisten ratkaisujen etsiminen ongelmakohdissa ja myös verkostoituminen, on tämä työ sinulle sopivaa.

Työn tukena on ulkopuolinen työnohjaus, kollegojen apu ja esimiehen säännöllinen konsultaatio. Tämän lisäksi viraston lakimiehet ovat käytettävissäsi.

Lastensuojelun avohuollon työssä sinulla on näköalapaikka yhteiskunnan ongelmakenttään ja mahdollisuus kehittyä sosiaalialan ammattilaiseksi.

Kaupunki tarjoaa monipuoliset koulutusmahdollisuudet ja henkilöstöedut : työsuhdematkalipun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon, työterveyshuollon ja joustavat työajat.

Hakemukset ensisijaisesti Helsingin kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta. Kirjallinen hakemus lähetetään: Helsingin kaupungin kirjaamo Sosiaali- ja terveysvirasto PL 10 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11 – 13).

Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
Lisäksi edellytämme: Hyviä vuorovaikutus -ja tiimityötaitoja, paineensietokykyä ja kykyä tekstin tuottamiseen.
 
Luemme eduksi: Kokemuksen lastensuojelun sosiaalityöstä
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3495,25 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38,25 h
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
johtava sosiaalityöntekijä Anne-Maija Grönholm
050 5349620
anne-maija.gronholm@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa