Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Fysioterapeutti, Kontulan monipuolinen palvelukeskus
 
Työavain 7-601-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 03.06.2019 (päättyy 11.08.2019)
Hakuaika päättyy 02.04.2019  kello 16:00
Kontulan monipuolinen palvelukeskus , Kontukuja 5 00940 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut / Idän palvelualue
Sosiaaliala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme fysioterapeuttia kesäsijaisuuteen Kontulan monipuolisen palvelukeskuksen arviointi- ja kuntoutusosastolle ajalle 3.6-11.8.2019.

Arviointi- ja kuntoutusosastolla on kaksi 21-paikkaista ryhmäkotia, Kantola ja Pohjantähti. Asiakkaat ovat pääsääntöisesti yli 65- vuotiaita muistisairaita ja/tai somaattisesti sairaita asiakkaita. Osastolla työskentelee 3 fysioterapeuttia. Tulet toimimaan vuorotellen jokaisen sijaisena heidän lomiensa aikana ja työskentelemään molemmissa ryhmäkodeissa. Kollegiaalista tukea on tarjolla aina tarvittaessa.

Arviointi- ja kuntoutusosastolla asiakkaita hoitaa muistisairauksien hoitoon ja somaattisiin sairauksiin erikoistunut moniammatillinen henkilökunta. Yhdessä sovitut arvot ja työn periaatteet antavat avaimet työlle, jota tehdään vahvasti yhteisöllisyyteen ja vastuuhoitajamalliin perustuen.

Tehtäviisi moniammatillisen tiimin jäsenenä kuuluu asiakkaiden toimintakyvyn ja päivittäistoiminnoissa selviämisen arviointi. Toteutat yksilöterapiaa ja arvioit asiakkaiden apuvälinetarpeita. Ohjaat asiakkaita, omaisia ja henkilökuntaa, sekä asiakkaiden ryhmiä. Kotikäynneillä arvioit asiakkaiden selviytymistä kotiympäristössään. Osallistut kuntoutuspalavereihin, kotiutuskokouksiin ja teet yhteistyötä alueen muiden toimijoiden, kuten kotihoidon kanssa.

Arvostamme kokemusta vanhustyöstä ja muistisairaan asiakkaan kohtaamisesta. Hakijoilta odotamme kiinnostusta ikääntyneiden parissa työskentelyyn, sekä halua kehittää ikäihmisten kuntoutusta. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, luovuutta ja yhteistyökykyä toimia myös omaisten ja muiden sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle hyvät ja kuntoutuksen kannalta toimivat tilat, ammattitaitoisen työyhteisön sekä ison organisaation henkilöstöedut, kuten mahdollisuuden osallistua talossamme järjestettävään liikuntaan sekä käyttää kuntosalia ja uima-allasta maksutta.

Voit tutustua toimintaamme, katso henkilökunnan esittelyvideo, johon pääset lisätiedot kohdasta.


Täytä hakemus osoitteessa helsinkirekry.fi.
 
 
Kelpoisuusehto:  Fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.
Huomioimme haussa loppuvaiheen fysioterapiaopiskelijat.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2451,34
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Osastonhoitaja Maria Helander
050 402 0325
maria.helander@hel.fi
09 310 61821
 
 
 Hae paikkaa