Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto.
Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalveluihin kuuluvat Helsingin sairaala, neljä eri palvelualuetta sekä selvitys, arviointi ja sijoitus -toiminta.
 
Lähihoitaja/hoitaja, Idän kotihoidon resurssipooli, sijaisuus
 
Työavain 7-595-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 08.04.2019 (päättyy 31.08.2019)
Hakuaika päättyy 27.03.2019  kello 16:00
Idän resurssipooli , Alakiventie 5 00920 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut / Idän palvelualue
Kotihoito
 
Tehtävän kuvaus: Hei sinä hoitotyön ammattilainen tai opiskelija!

Haemme kotihoitoon idän palvelualueen resurssipooliin iltatyöhön reipasta, innokasta ja asiakaspalvelutaitoista hoitajaa. Aikaisempi kokemus kotihoidosta luetaan eduksi, mutta se ei ole pakollinen. Perehdytämme sinut hyvin kotihoitotyöhön, tiimeihin ja itäiseen tai kaakkoiseen alueeseen.

Työ kotihoidossa on monipuolista ja kotihoidon hoitajat saavat asiakkailta parhaimman palautteen siitä, miten he ovat onnistuneet auttamaan, tukemaan ja valmentamaan asiakkaita omassa arjessaan. Pidämme asiakkaan omaa osallistumista tärkeänä, koska asiakas on aina oman elämänsä paras asiantuntija. Meillä on idän palvelualueen kotihoidossa yhteistä työtä kanssamme tekevät tiimit ja idän resurssipoolin hoitajat tapaavat omana tiiminään kerran viikossa torstaisin. Meillä on vuoden 2018 Kunta10-työhyvinvointitutkimuksenkin mukaan paljon sosiaalista pääomaa ja jaamme arjen onnistumisia ja osaamista toinen toisillemme.

Pääset liikkumaan kävellen, pyörällä, julkisilla tai autolla joko Herttoniemen, Laajasalon, Vuosaaren tai Itäkeskuksen, Kivikon, Myllypuron ja Kontulan alueella. Sinä olet tervetullut meidän työyhteisöömme ja kerromme mielellämme lisää kotihoitotyöstä idän resurssipoolissa.

Terveisin: Tammam, Mari, Sari, Kenneth, Hanne, Markus, Mira, Sirpa M., Tuulia, Sinja, Henna, Dima, Cecilia, Kati, Sirpa A. ja Riitta.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2271,75 e/ kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h45min / viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
kotihoidon ohjaaja Riitta Poikonen
040 685 6427
riitta.poikonen@hel.fi
 
kotihoitopäällikkö Sanna Numminen
040 334 0591
sanna.numminen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa