Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto. Terveys- ja päihdepalveluihin kuuluvat psykiatria- ja päihdepalvelut, päivystys, suun terveydenhuolto sekä terveysasemat ja sisätautien poliklinikka.
 
Sosiaaliterapeutti, Kalasataman päihdepoliklinikka, määräaikainen
 
Työavain 7-594-19
Määräaikainen työsuhde
Hakuaika päättyy 27.03.2019  kello 16:00
Kalasataman päihdepoliklnikka , Työpajankatu 14 A 4.krs 00580 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut / Psykiatria- ja päihdepalvelut
Sosiaaliala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme sosiaaliterapeuttia sijaisuuteen Kalasataman terveys-ja hyvinvointikeskukseen ajalle 1.4.-31.8.19. Aloitus sopimuksen mukaan.

Sosiaaliterapeutin tehtävään kuuluu riippuvuuksien hoito-ohjelmien toteuttaminen, hoidon ja kuntoutuksen tarpeen ja arviointi ja suunnittelu. Sosiaaliterapeutti kuuluu moniammatilliseen työryhmään. Hoito-ohjelmiin voi kuulua yksilö- ja ryhmämuotoista hoitoa ja kuntoutusta, työskentelyä perheiden ja pariskuntien kanssa, läheisten neuvontaa ja tukea sekä verkostotyötä. Helsingin päihdepalveluissa ja päihdepoliklinikoilla toteutetaan toipumisorientaation mukaista hoitoa ja kuntoutusta.

Kalasataman päihdepoliklinikka sijaitsee uudistetussa Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa yhdessä alueen muiden sosiaali- ja terveyspalveluiden kanssa.
Kiinnostus ja innostus pitkäjänteistä, erilaisia työkaluja monipuolisesti hyödyntävää psykososiaalista kuntoutusta kohtaan on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätöntä.

Etsimme joukkoomme sopivaa yhteistyökykyistä ja vastuuntuntoista työntekijää, joka on kiinnostunut ammatillisesti haastavasta ja mielenkiintoisesta tehtävästä.

Tarjoamme sinulle monipuolista työtä ja kaupungin hyvät henkilöstöedut, esimerkiksi matkasetelit ja ammattiasi ja työssä kehittymistä tukevaa koulutusta. Tarvittaessa autamme työsuhdeasunnon saamisessa.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.
 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Laillistettu sosiaalityöntekijä tai psykologi tai ylempi korkeakoulututkinto, pääaineena sosiaalipsykologia.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.


 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
Lisäksi edellytämme: aiempaa asiakastyön kokemusta päihdealalta tai psykiatriasta.
 
Luemme eduksi: hoidollisten asiakasryhmien ohjaamisen kokemuksen ja lisäkoulutuksen.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3045.35
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 15min / vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
johtava sosiaalityöntekijä Mari Luoto
050 310 4806
mari.luoto@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa