Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Erityisavustaja
 
Työavain 5-704-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 01.04.2019
Hakuaika päättyy 26.03.2019  kello 16:00
Päiväkoti Roihuvuori , Vuorenpeikontie 1  00820 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatuksen muu henkilöstö
 
Tehtävän kuvaus: Haemme erityisavustajaa Päiväkoti Roihuvuoreen vakinaiseen tehtävään. Työpisteesi määritellään toimikausittain kaakkoisella varhaiskasvatus- ja esiopetusalueella.

Erityisavustajan tehtäviin kuuluu tukea lapsiryhmän toimintaa sekä tukea tarvitsevaa lasta niin, että lapsi pystyy mahdollisimman hyvin osallistumaan ryhmän toimintaan ja tapahtumiin. Tällä hetkellä kielen ja vuorovaikutuksen kehityksen tukeminen on erityisen tärkeässä osassa erityisavustajan tehtävää.

Avustaja osallistuu yhteistyöhön vanhempien ja moniammatillisten tahojen kanssa. Lisäksi hän osallistuu erityisen tuen suunnitteluun yhdessä ryhmän henkilöstön kanssa. Erityisavustaja toimii tiimissä, johon kuuluvat varhaiskasvatuksen opettaja sekä lastenhoitaja.

Odotamme työnhakijalta sensitiivistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, työhön sitoutumista, lapsen tarpeiden mukaista läsnäoloa, aloitekykyä sekä työn suunnitelmallisuutta. Avustajan työaika noudattelee tuen tarpeisen lasten paikallaoloaikoja.

Tehtävä alkaa 1.4. tai sopimuksen mukaan.
 
 
Kelpoisuusehto:  Hakijalle on eduksi koulunkäyntiavustajan tutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus sekä aikaisempi työkokemus päiväkodissa.

Suomen kielen tyydyttävä suullinen taito.
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Luemme eduksi: Aiemman kokemuksen avustajana toimimisesta.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 1 882,32 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Päiväkodin johtaja Niina Eloranta
09 310 56460
niina.eloranta@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa