Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto. Terveys- ja päihdepalveluihin kuuluvat psykiatria- ja päihdepalvelut, päivystys, suun terveydenhuolto sekä terveysasemat ja sisätautien poliklinikka.
 
Sairaanhoitaja, Päihdepalvelut, Vuosaari, vakinainen
 
Työavain 7-585-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 01.04.2019
Hakuaika päättyy 29.03.2019  kello 12:00
Vuosaaren päihdepoliklinikka ja korvaushoito , Vuosaaren THK + PK, Kahvikuja 3 A 00980 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut / Psykiatria- ja päihdepalvelut
Terveydenhoitoala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme sairaanhoitajaa Vuosaaren päihdepoliklinikalle ja korvaushoitoon Itä-Helsinkiin.

Vuosaaren päihdepoliklinikka on osa Helsingin kaupungin psykiatria- ja päihdepalveluja. Työpisteemme sijaitsee Vuosaaren terveys- ja hyvinvointikeskuksessa, jossa palvelemme 6. kerroksessa täysi-ikäisiä helsinkiläisiä yhdessä psykiatrian poliklinikan kanssa. Vuonna 2018 Vuosaaren päihdepoliklinikalla tilastoitiin lähes 23 000 asiakaskäyntiä.

Joukkueessamme työskentelee yli 30 työntekijää. Meillä toimivat osana moniammatillista tiimiä osastonhoitaja, johtava sosiaalityöntekijä, lääkärit, sairaanhoitajat, lähihoitajat, sosiaalityöntekijä, sosiaaliterapeutit ja sosiaaliohjaajat. Etsimme nyt joukkoomme toipumisorientoitunutta, innostunutta, kehittämismyönteistä sairaanhoitajaa.

Vuosaaren päihdepoliklinikalla asiakkaiden hoidot toteutetaan polikliinisinä avoterveydenhuollon palveluina. Näitä ovat mm. alkoholi-, lääke- ja huumeriippuvuuksien arviointi ja hoito, yksilötukikeskustelut, parikeskustelut, ryhmät, avovieroitus, kotivieroitus, liikkuva työ, laitosvieroituksen tarpeen arviot, lääkehoidot muun hoidon osana sekä ajoterveydenhuollon erilaiset seurannat.
Teemme tiiviisti yhteistyötä lastensuojelun, aikuissosiaalityön, vertaistyöntekijöiden, jatkokuntoutusyhteisöjen, kolmannen sektorin ja monien muiden eri toimijoiden kanssa, jotta asiakkaan hoitoon osallistuvat tukiverkostot saadaan parhaiten hyödynnettyä. Hoitotyömme viitekehyksenä käytämme toipumisorientaatiomallia.

Toimeen valittavan sairaanhoitajan työtehtävät kohdentuvat ensisijaisesti korvaushoitoon, avovieroitushoitoon sekä VIA-(vastaanotto ilman ajanvarausta) toimintaan.

Sairaanhoitajan työn menestyksekäs hoitaminen päihdepoliklinikalla edellyttää sinulta itseohjautuvuutta, oman työn suunnittelu- ja organisointikykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta. Sinä olet valmis toimimaan omapotilaidesi vastuutyöntekijänä, ohjaamaan ryhmiä, toteuttamaan tarkasti lääkehoitoa ja työskentelemään satunnaisesti viikonloppuisin (työ on pääsääntöisesti päivätyötä).

Mikäli kiinnostuit / tunnet päihdehoitotyön omaksi osaamisalueeksesi ja haluat mukaan huippujoukkueeseen, niin jätä hakemuksesi eRekry-järjestelmän kautta sähköisesti.

Samaisella haulla tullaan rekrytoimaan yksikkömme sairaanhoitajasijaiset ensi kesän määräaikaisiin tehtäviin.
 
 
Kelpoisuusehto:  Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.
 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
Luemme eduksi: Voimassa olevat LOVe-PKS-lääkeluvat, Effica-potilastietojärjestelmätuntemuksen, hyvät ATK-taidot, itseohjautuvuuden sekä kiinnostuksen päihdehoitotyön kehittämiseen.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2491,95 e/ kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Yleistyöaika, 38,45 h /vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Osastonhoitaja Katja Pekkanen
09 310 73024
katja.pekkanen@hel.fi
 
Johtava sosiaalityöntekijä Mari Luoto
09 310 72994
mari.luoto@hel.fi
 
Ylihoitaja Virpi Jaakkola
09 310 55505
virpi.jaakkola@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa