Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Maankäyttö ja kaupunkirakenne -palvelukokonaisuus vastaa maankäytön yleissuunnittelusta, asemakaavoituksesta, maaomaisuuden kehittämisestä ja tonteista, liikenne- ja katusuunnittelusta sekä kaupunkitila- ja maisemasuunnittelusta.
 
Suunnitteluavustaja
 
Työavain 6-44-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 01.04.2019 (päättyy 30.09.2019)
Hakuaika päättyy 28.03.2019  kello 16:00
Liikennejärjestelmäyksikkö , Kansakoulukatu 1 B 00100 Helsinki
Kaupunkiympäristön toimiala, Maankäyttö ja kaupunkirakenne / Liikenne- ja katusuunnittelu
Tekninen ala
 
Tehtävän kuvaus: liikennejärjestelmäyksikön tehtävänä on kaupungin liikennepoliittisten linjausten ja ohjelmien valmistelu, liikennejärjestelmän kehittäminen ja osallistuminen Helsingin seudun liikennejärjestelmätyöhön sekä liikenteellisten vaikutusten arvioinnit ja liikenne-ennusteet.

Haemme liikennejärjestelmäyksikköömme määräaikaista SUUNNITTELUAVUSTAJAA.

Työsuhde alkaa 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 30.9.2019.

Tehtäviisi kuuluvat liikennesuunnittelun avustavat tehtävät; suunnittelun eri vaiheissa tarvittavien asiakirjojen, esitteiden ja kuvien laadinta. Suunnitelmien piirtäminen tehdään pääosin MicroStation CAD -ohjelmaa ja sen sovelluksia käyttäen. Myös paikkatieto-ohjelmia sekä kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmia tarvitaan ajoittain kuvallisen ja muun havainnollistavan materiaalin tuottamiseen ja koostamiseen.

Saat mielenkiintoisia ja vaihtelevia tehtäviä ja perehdytämme sinut suunnitteluohjelmiemme käyttöön. Meillä on hyvät työsuhde-edut ja edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja palkitsemista.

 
 
Kelpoisuusehto:  suunnitteluassistentin, rakennuspiirtäjän, kartoittajan, kartanpiirtäjän tutkinto tai muu soveltua tutkinto
 
Lisäksi edellytämme: Tehtävä edellyttää kokemusta suunnittelu- ja piirtämisohjelmista.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Yksikön päällikkö Heikki Hälvä
09 310 37142
etunimi.sukunimi(a)hel.fi
 
 
 Hae paikkaa