Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Varhaiskasvatuksen opettaja, 2 työpaikkaa
 
Työavain 5-667-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 05.08.2019
Hakuaika päättyy 25.03.2019  kello 16:00
Päiväkoti Muusa, Varhaiskasvatusyksikkö Munkkivuori-Muusa , Muusantori 4 00350 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatuksen opettajat
 
Tehtävän kuvaus: Tule varhaiskasvatuksen opettajaksi päiväkoti Muusaan 3-5-vuotiaiden tai 1-3-vuotiaiden lasten ryhmään. 3-5-vuotiaiden lasten ryhmä on jaettu kahteen, ja kummassakin pienryhmässä työskentelee työpareina varhaiskasvatuksen opettaja ja lastenhoitaja. Myös 1-3-vuotiaiden lasten ryhmät on jaettu samalla tavoin tilojen ja työparien suhteen. Kotoisassa talossamme on n. 42 lasta ja kahdeksan kasvattajaa.

Muusa kuuluu samaan yksikköön päiväkoti Munkkivuoren kanssa ja yksikkömme varhaiskasvatuksen opettajilla on säännöllisesti yhteinen pedagoginen kokous. Yksikkömme on luontopainotteinen ja retkeilemme säännöllisesti lähiympäristössä, joka tarjoaa loistavat edellytykset luonnon ihmettelylle ja tutkimiselle. Lähellä on monenlaisia metsäalueita, merenrantaa sekä erilaisia puisto- ja liikunta-alueita. Päiväkoti Munkkivuoressa toimii myös Metsä-eskari. Jaamme yksikössämme osaamistamme aktiivisesti erilaisia yhteistyömuotoja kehittäen lastemme parhaaksi.

Etsimme huumorintajuiseen, osaavaan, innostuneeseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme työkaveria, jolla on hyvät työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot ja ne näkyvät suhteessasi lapsiin, vanhempiin ja työtovereihin. Odotamme, että suhtaudut työhösi myönteisesti, olet rohkea ja uskallat kyseenalaistaa asioita rakentavalla tavalla. Haluat sitoutua työhösi ja sinuun voi luottaa tiukoissakin tilanteissa. Ammatillinen työotteesi näkyy sekä oman, että toisen työn arvostamisena. Kehität ja jaat osaamistasi innostuneesti.
 
 
Kelpoisuusehto:  Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Luemme eduksi: Innostuksen ja kiinnostuksen luontoon ja retkeilyyn sekä kestävän kehityksen asioihin.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2 568,16 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Päiväkodin johtaja Maarit Silván
09 310 41751
maarit.silvan@hel.fi
 
Päiväkodin varajohtaja Anni Taskinen
09 310 46916
anni.taskinen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa