Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
HKL on metron ja raitioliikenteen liikennöitsijä ja Helsingin joukkoliikenteen infrastruktuurin toteuttaja. Helsingin kaupunkipyörät ovat uusin kestävää liikkumista tukeva palvelumme. Raideliikenne pääkaupunkiseudulla kasvaa ja kehittyy edelleen, metroliikenne kaksinkertaistuu ja Raide-Jokeri tuo pikaraitiotien kaupunkilaisten käyttöön. Meillä työskentelee yli tuhat joukkoliikenteen ammattilaista; he ajavat raitiovaunuja ja metrojunia, ohjaavat liikennettä valvomoissa, huoltavat kalustoa, ratoja ja kiinteistöjä, suunnittelevat ja toteuttavat uusia hankkeita sekä työskentelevät erilaisissa esimies- ja toimistotehtävissä.
 
Sähköasentaja
 
Työavain 21-30-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 26.03.2019  kello 16:00
HKL-Kunnossapito , Urheilupuiston metroasema 02200 Espoo
HKL -liikelaitos, HKL-Kunnossapito
Tekninen ala
 
Tehtävän kuvaus: HKL:n kunnossapitoyksikkö vastaa metro- ja raitiovaunukaluston, rataverkoston, asemien, pysäkkien sekä kiinteistöjensä laadukkaasta ja kustannustehokkaasta kunnossapitopalvelusta.

Kunnossapitoyksikkö hakee nyt sähköasentajaa Länsimetron kiinteistöhuoltotiimiin. Tehtäviisi kuuluu tarkastuksia ja viankorjausta eri kiinteistöhuollon järjestelmiin liittyen. Keskeisinä yhteistyötahoinasi toimivat yksikön muut toiminnot, sekä ulkopuoliset toimijat Länsimetron alueella. Tehtävään sisältyy myös yötyötä ja päivystämistä.

Edellytämme tehtävään valittavalta soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkintoa. Toivomme muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen vakituisen tehtävän pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen parissa. Käytössäsi on Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Jätä hakemuksesi 26.3.2019 klo 16.00 mennessä osoitteessa helsinkirekry.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa huoltomestari Kari Kälviä, puh. +358 9 310 71354.
 
 
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: TTES Kunnallinen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimus
Työaika: Kokopäivätyö
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Huoltomestari Kari Kälviä
09 310 71354
kari.kalvia@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa