Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto. Terveys- ja päihdepalveluihin kuuluvat psykiatria- ja päihdepalvelut, päivystys, suun terveydenhuolto sekä terveysasemat ja sisätautien poliklinikka.
 
Toimintaterapeutti, Psykiatria- ja päihdepalveluihin, määräaikainen
 
Työavain 7-560-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 01.04.2019 (päättyy 28.08.2019)
Hakuaika päättyy 29.03.2019  kello 16:00
Päiväosasto 10 , Nordenskiöldinkatu 20 00240 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut / Psykiatria- ja päihdepalvelut
Terveydenhoitoala
 
Tehtävän kuvaus: Helsingin psykiatria- ja päihdepalvelut jakautuvat kuuteen palvelukokonaisuuteen: asumisen tuki, ensilinjan palvelut, mielialahäiriöpalvelut, psykoosipalvelut, päihdepalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys.

Haemme toimintaterapeuttia määräaikaiseen työsuhteeseen mielialahäiriöpalveluihin. Tehtävä täytetään 1.4.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan ja se jatkuu 28.8.19 asti. Toimintaterapeutin tehtävä sijoittuu Auroran sairaala-alueella sijaitsevalle Päiväosasto 10:lle. Osastolla hoidetaan esimerkiksi vaikeista mieliala- ja ahdistuneisuushäiriöistä sekä tunnesäätelyn vaikeuksista kärsiviä potilaita. Hoito päiväosastolla perustuu kognitiivisiin ja käyttäytymisterapeuttisiin menetelmiin mielialahäiriöpalvelujen häiriökohtaisten hoitomallien mukaisesti.

Tehtävänkuvaan kuuluu ryhmien ohjaaminen sekä yksilölliset toimintaterapeuttiset arvioinnit ja -jaksot. Lisäksi toimintaterapeutti osallistuu osaston toimintaan verkostotapaamisten, yhteisöhoidon, kotikäyntien ja perhetapaamisten muodossa. Tarvittaessa toimintaterapeutti tarjoaa palveluja myös muille mielialahäiriöpalvelujen yksiköille.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.
 
 
Kelpoisuusehto:  Toimintaterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
Lisäksi edellytämme: Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.
 
Luemme eduksi: Kokemuksen psykiatrisesta toimintaterapiasta ja ryhmien ohjaamisesta sekä kognitiivisten ja käyttäytymisterapeuttisten menetelmien tuntemuksen (esim. DKT, skeematerapia).
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2520.48 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38t 15 min
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Vastaava toimintaterapeutti Päivi Jalonen
09 310 49981
paivi.jalonen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa