Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Varhaiskasvatuksen opettaja, 3 työpaikkaa
 
Työavain 5-660-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 01.08.2019
Hakuaika päättyy 25.03.2019  kello 16:00
Päiväkoti Saana, Varhaiskasvatusyksikkö Saana-Tunturi , Saanatunturintie 4 00970 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatuksen opettajat
 
Tehtävän kuvaus: Toimintamme laajenee uusien tilojen myötä, joten etsimme kolmea varhaiskasvatuksen opettajaa päiväkoti Saanaan. Tehtävät sijoittuvat esiopetukseen, 3-5-vuotiaiden lasten toimintaan ja 1-3-vuotiaiden lasten ryhmiin. Esiopetusryhmämme toimivat Mellunmäen ala-asteen yhteydessä erillisessä, juuri käynnistyneessä eskaritalossa, jossa nelisenkymmentä eskarilaista ja tiivis kouluyhteistyö on juuri kehitteillä.

1-3-vuotiaiden lasten ryhmiin haemme pienten lasten pedagogiikasta kiinnostunutta ja sensitiivistä varhaiskasvatuksen opettajaa. 3-5-vuotiaamme tarvitsevat opettajakseen ennakkoluulottoman ja innostuneen varhaiskasvatuksen osaajan, jolla on taitoa rakentaa hyvää varhaiskasvatuksen arkea yhdessä perheiden kanssa.

Saanasta löydät kolme ryhmää 1-3-vuotiaille lapsille, neljä 3-5-vuotiaiden lasten ryhmää, esiopetusryhmät ja musiikkipainotteisen kerhon.
Leiki, liiku ja tutki luonnossa, kertoo pedagogiikastamme. S2-opetus ja monimuotoinen varhaiskasvatus painottuu työssämme. Tiimiisi saat osaavat lastenhoitajat ja tueksesi kehittämismyönteisen työyhteisön. Tervetuloa Saanaan!
 
 
Kelpoisuusehto:  Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Esiopetusryhmä: Hakijalta edellytetään kelpoisuutta esiopetuksen antamiseen (asetus 986/1998 ja asetus 865/2005).

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2 568,16 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Päiväkodin johtaja Auli Mäenpää
09 310 62779
auli.maenpaa@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa