Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Stadin ammattiopisto ja aikuisopisto tarjoavat koulutusta ja palveluita nuorten ammatillisessa peruskoulutuksessa, aikuiskoulutuksessa, oppisopimuskoulutuksessa sekä nivelvaiheessa. Oppilaitoksissa toteutetaan myös räätälöityjä kokonaisuuksia yrityksille. Oppilaitoksissa opiskelee noin 16 000 opiskelijaa yli 50 eri ammattiin. Henkilöstöä on noin 1000.
 
Työvalmentaja
 
Työavain 5-656-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 05.04.2019  kello 16:15
Stadin ammatti- ja aikuisopisto, Nuorten työpajat , Kullervonkatu 11 00610 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö / Ammatillinen koulutus
Opetusala
 
Tehtävän kuvaus: Etsimme osaamiseltaan monipuolista ohjausalan osaajaa vastaamaan Nuorten työpajan työkokeilijoiden rekrytoinnista sekä työkokeilussa olevien nuorten työllistämisprosessin tukemisesta työkokeilujakson aikana sekä nuorten urasuunnittelusta. Työ edellyttää työllistymiseen liittyvien tukimuotojen tuntemusta ja halua tehdä yritysyhteistyötä nuorten työllistymisen tukemiseksi. Työ edellyttää vahvoja yksilö- ja ryhmäohjaustaitoja.

Tehtävä edellyttää liikkumista eri toimipisteissä, työpaikoilla, työskentelyä tiimiorganisaatiossa itseohjautuvasti sekä rohkeutta toteuttaa käytännössä uudenlaisia toimintamalleja. Työvalmentaja toimii työllistymistä edistävien toimijoiden moniammatillisessa verkostossa.

Etsimme sitoutunutta henkilöä, jolla on hyvä paineensietokyky sekä hyvät vuorovaikutustaidot ja tietotekniset taidot.

Tehtäviin kuuluu myös yhteistyö keskeisten sidosryhmien kanssa oppilaitoksen sisällä sekä ulkopuolisten kumppaneiden kanssa. Tehtävässä tehdään yhteistyötä muiden tutkintoa edeltävien koulutusten ja palveluiden sekä ammatillisen tutkintokoulutuksen kanssa.

Työvalmentaja tarvitsee työssään laajan nuorten palvelukentän sekä koulutus- ja ammattialojen tuntemusta. Työvalmentaja tekee päivittäin aktiivisesti yhteistyötä TE-toimiston asiantuntijoiden kanssa.

Olet ehkä etsimämme työvalmentaja, mikäli olet ennakkoluuloton, joustava, positiivinen, yhteistyötaitoinen ja työotteesi on kokonaisvaltainen. Sinulla on monipuoliset ja asiakaslähtöiset ohjaustaidot sekä innostusta hyödyntää digitalisaation mahdollisuuksia työssäsi.

Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kasvatusjakoulutus ja ”HelsinkiOppii

 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Lisäksi edellytämme: Valittavalla työvalmentajalla tulee olla vahvaa työkokemusta ryhmämuotoisten ja yksilövalmennusten suunnitteluosaamista ja toiminnallisten valmennusmenetelmien monipuolista osaamista.

 
Luemme eduksi: Perehtyneisyys osatyökykyisten työllistymistä edistävään toimintaan.

 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Työaika: 38.45
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
vs.työpajaesimies Anna-Mari Rouru
0931081417
anna-mari.rouru@edu.hel.fi
 
 
 Hae paikkaa