Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Varhaiskasvatuksen opettaja, 2 työpaikkaa
 
Työavain 5-654-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 03.06.2019
Hakuaika päättyy 25.03.2019  kello 16:00
Päiväkoti Kaisaniemi , Svante Olssonin puistokuja  00100 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatuksen opettajat
 
Tehtävän kuvaus: Päiväkoti Kaisaniemi on aloittanut toimintansa helmikuussa 2018. Paviljonkipäiväkoti sijaitsee keskellä Helsinkiä Kaisaniemen puistossa. Talossa on 110 lasta ja etsimme joukkoomme uusia opettajia.

Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa pääset luomaan ja kehittämään varhaiskasvatuksen toimintakulttuuria. Uuden talon tapaan pienten pedagogiikka on vahvasti esillä koko talossa. Alueellamme on valittu kehittämiskohteeksi ulkotoiminta, johon päiväkodin sijainti antaa hyvät mahdollisuudet. Työyhteisön rakenteisiin on mietitty malleja, joilla suunnittelu, arviointi ja kehittäminen mahdollistetaan itsenäisesti ja kollegiaalisesti.

Odotamme sinulta ammatillista työotetta, joka tarkoittaa meillä hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteisöllistä työtapaa ja positiivisuutta. Toimit lapsilähtöisesti ja haluat rakentaa levollista arkea sekä luovuutta edistävää oppimisympäristöä niin päiväkodissa kuin sen lähiympäristössäkin. Otat vastuun omasta toiminnastasi, näet itsesi osana yhteisöä ja haluat jakaa omaa osaamistasi. Et pelkää haasteita ja uskallat laittaa itsesi likoon.
 
 
Kelpoisuusehto:  Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2 568,16 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 tuntia 45 minuuttia/viikossa
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Päiväkodin johtaja Tiina Ahonen
09 310 20824
tiina.ahonen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa