Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja
 
Työavain 5-653-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 03.06.2019
Hakuaika päättyy 25.03.2019  kello 16:00
Päiväkoti Maunula , Metsäpurontie 27 00630 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatuksen opettajat
 
Tehtävän kuvaus: Etsimme päiväkoti Maunulaan innokasta, kehittävän työotteen ja vahvan pedagogisen näkemyksen omaavaa sensitiivistä varhaiskasvatuksen erityisopettajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Tule työskentelemään integroituun erityisryhmään, jossa tiimikavereinasi toimivat toinen varhaiskasvatuksen erityisopettaja sekä varhaiskasvatuksen lastenhoitaja.

Edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä aitoa kiinnostusta työskennellä pienten lasten kanssa. Olet työhösi sitoutunut ja olet innostunut varhaiskasvatussuunnitelmasta sekä esiopetuksen opetussuunnitelmasta.

Varhaiskasvatuksen erityisopettajana toimit oman lapsiryhmäsi, mutta myös koko yksikön varhais- ja erityispedagogisena asiantuntijana sekä vastaat ryhmäsi pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta ja arvioinnista. Osallistut myös yhdessä talon muiden varhaiskasvatuksen opettajien sekä päiväkodin johtajan kanssa yksikön pedagogisen toimintakulttuurin arviontiin ja kehittämiseen säännöllisissä opettajien pedakokouksissa.

Päiväkoti Maunula sijaitsee Maunulassa hyvien retkeilymahdollisuuksien ja liikenneyhteyksien äärellä. Toimintakauden 2018-2019 tavoitteinamme on vahvuuspedagogiikan kehittäminen entisestään sekä erilaisten kielten ja kulttuurien näkyvämmäksi tekeminen.

Luemme eduksi kokemuksen integroidussa erityisryhmässä työskentelystä sekä osaamisen lapsen vahvuuksiin perustuvista työtavoista.
Tule työskentelemään innostuneeseen ja toimintaansa aktiivisesti kehittävään työyhteisöömme!
Työn voit aloittaa 3.6.2019 tai sopimuksen mukaan.
 
 
Kelpoisuusehto:  Edellytyksenä erityislastentarhanopettajan koulutus tai soveltuva erityisopettajan pätevyys (laki 272/2005 ja asetus 608/2005).

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2 776,98 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Päiväkodin johtaja Kati Järvinen
09 310 69816
kati.jarvinen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa