Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Varhaiskasvatuksen opettaja
 
Työavain 5-639-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 05.08.2019
Hakuaika päättyy 25.03.2019  kello 16:00
Päiväkoti Inari, Varhaiskasvatusyksikkö Inari-Jousi-Kuovi , Kurkisuontie 20 00940 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatuksen opettajat
 
Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät kehittävässä työyksikössä, päiväkoti Inarin 2-5- vuotiaiden lasten ryhmässä.
Yksikössämme on toimiva sekoitus varhaiskasvatuksen opettajia sekä ammattitaitoiset varhaiskasvatuksen lastenhoitajat, jotka omaavat niin tuoretta osaamista kuin vankkaa kokemustakin.
Varhaiskasvatuksen opettajan rooli pedagogisen työn suunnannäyttäjänä tiedostetaan ja ennen kaikkea yhdessä kehitetään työrooleja sekä käsitellään alan ajankohtaisia muutoksia koko työyhteisön voimin.

Päiväkodistamme löytyy kehittävän työotteen omaavalle pedagogille tilaa toteuttaa itseään sekä tukea omaan opettajuuteen kollegoilta. Meillä on osaavia kollegoja sekä kulttuurisen moninaisuuden ja kielitietoisuuden että lapsen tukemisen asioissa. Näitä asioita myös yhdessä opimme päivittäin lisää. Tapanamme on nimetä uusille työntekijöille mentori työyhteisöstä. Työsuhteen aloituspäivää voidaan neuvotella.
 
 
Kelpoisuusehto:  Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2 568,16 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Päiväkodinjohtaja Hannu Salonen
09 310 62945
hannu.kalevi.salonen@hel.fi
 
Varajohtaja Milla Möller
09 310 69471
milla.moller@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa