Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Sosiaalityöntekijä, sijoituksen sosiaalityö
 
Työavain 7-556-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 05.04.2019  kello 16:00
Sijoituksen sosiaalityö, perhehoito Ph1 , Siltasaarenkatu 13 00530 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe-ja sosiaalipalvelut / Lastensuojelu
Sosiaaliala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme sosiaalityöntekijää lastensuojelun sijoituksen perhehoidon sosiaalityöhön. Palvelussuhde voi alkaa 1.5.2019 tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu sijoituksen aikainen lapsen vastuusosiaalityö ja työskentely lapsen vanhempien kanssa. Sijoitetun lapsen sijaisvanhemman vastuutyöntekijänä toimii sosiaaliohjaaja.

Työ on mielekästä, haastavaa ja palkitsevaa lastensuojelun kuntouttavalla sektorilla. Työ sopii sinulle, jos pidät vaihtelevasta työstä ja sinulla on kykyä itsenäiseen toimintaan, työskentelyyn työparina, tiimissä ja erilaisissa verkostoissa. Työ edellyttää matkustamista. Käytössämme on kannettavat tietokoneet ja sinulla on mahdollisuus etätyöhön. Joustava työaika tukee työn suunnittelua ja jaksamista.

Sijoituksen sosiaalityössä Helsingin kaupungilla toimii kahdeksan työryhmää, joista viisi perhehoidon ja kolme laitoshoidon tehtävissä. Jokaisessa työryhmässä on johtava sosiaalityöntekijä ja 5-7 sosiaalityöntekijää. Helsingin sijoituksen sosiaalityön jaos on Suomen suurin perhehoidon palveluiden tuottaja. Kehitämme toimintaa aktiivisesti.

Lisäksi sijoituksen sosiaalityötä tukee:
-neljä psykologia
-kaksi erityissosiaalityöntekijää
-kaksitoista sosiaaliohjaajaa ja johtava ohjaaja
-asiakasohjauksen sijoittajasosiaalityöntekijät
-toimistotyöntekijöitä

Saat tukea työllesi esimieheltäsi sekä innostuneelta ja motivoituneelta työyhteisöltämme. Jokaisella tiimillä on oma ryhmätyönohjaus.

Työnantajana tarjoamme sinulle henkilöstöetuja, kuten monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ja työsuhdematkalipun. Autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa. Sijoituksen sosiaalityössä toimii oma aktiivinen virkistyskerho. Voit tutustua Helsingin kaupungin tarjoamiin henkilöstöetuihin tarkemmin osoitteessa helsinkirekry.fi.

Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, sosiaali- ja terveystoimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus "7-1921-18". Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11–13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
Lisäksi edellytämme: Tehtävän vaativuuden mukaista osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, kykyä pari- ja tiimityöhön sekä soveltuvuutta tehtävään.


 
Luemme eduksi: Kokemuksen lastensuojelun ja perhehoidon sosiaalityöstä. Lisäksi toivomme hakijalta hyvää tietoteknistä osaamista sekä innostunutta ja kehittämismyönteistä työotetta.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3495,25 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 15min / viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
johtava sosiaalityöntekijä Anne Herzig
09 310 43520
anne.herzig@hel.fi
 
johtava sosiaalityöntekijä Tiia Viljanen
09 310 45657
tiia.viljanen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa