Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Varhaiskasvatuksen opettaja
 
Työavain 5-628-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 05.08.2019
Hakuaika päättyy 25.03.2019  kello 16:00
Päiväkoti Merirasti, Varhaiskasvatusyksikkö Merirasti-Siima , Jaluspolku 3 00980 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatuksen opettajat
 
Tehtävän kuvaus: Tervetuloa varhaiskasvatuksen opettajaksi varhaiskasvatusyksikkö Merirasti-Siimaan!

Koulun yhteydessä toimivassa Päiväkoti Merirastissa on tarjolla vakituinen tehtävä uuden varhaiskasvatussuunnitelman mukaisen toiminnan toteuttamisesta sekä kehittämisestä innostuneelle, sensitiiviselle varhaiskasvatuksen opettajalle. Varhaiskasvatuksen opettajana toimit lapsiryhmän pedagogisena asiantuntijana sekä vastaat pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, pedagogisesta dokumentoinnista ja arvioinnista. Lapsiryhmä määritellään valittavan opettajan vahvuuksien ja toiveiden mukaan, mahdollisuus myös työskennellä toisen varhaiskasvatuksen opettajan työparina.

Merirasti-Siimassa yksikön toimintasuunnitelma ohjaa pedagogisen toiminnan ja toimintakulttuurin suunnittelua, arviointia sekä kehittämistä. Toimintasuunnitelma on arjen työkalu, jonka avulla toimintaa kehitetään ja arvioidaan säännöllisesti suunnitelmaan valittujen tavoitteiden ja toimenpiteiden avulla. Yhdessä muiden opettajien sekä päiväkodinjohtajan kanssa osallistut yksikön pedagogisen toimintakulttuurin arviontiin ja kehittämiseen säännöllisissä opettajien palavereissa.
Päiväkoti Merirasti kuuluu innovatiiviset päiväkodit –kehittämisverkostoon. Tarjoamme sinulle oppimisympäristön, missä voit kehittää osaamistasi ja asiantuntijuuttasi tieto- ja viestintäteknologiseen osaamiseen sekä mediakasvatukseen liittyen.

Yksikön toimintasuunnitelmaan voi tutustua päiväkoti Merirastin nettisivuilla, linkki löytyy ilmoituksesta alempaa.
 
 
Kelpoisuusehto:  Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2 568,16 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Päiväkodin johtaja Annika Kantola
09 310 62731
annika.kantola@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa