Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Varhaiskasvatuksen opettaja, 2 työpaikkaa
 
Työavain 5-624-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 05.08.2019
Hakuaika päättyy 25.03.2019  kello 16:00
Päiväkoti Louhikko, varhaiskasvatusyksikkö Pyynikki-Louhikko , Kiilletie 6 00710 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatuksen opettajat
 
Tehtävän kuvaus: Haemme kahta varhaiskasvatuksen opettajaa päiväkoti Louhikkoon Pihlajanmäkeen. Louhikko on kuuden lapsiryhmän päiväkoti. Louhikko on hyvien retkeily mahdollisuuksien ympäröimänä ja päiväkotimme retkeilee aktiivisesti lähialueilla. Meillä pääset toteuttamaan Helsingin kaupungin varhaiskasvatusta taiteellisessa, teatteriin painottuvassa, työyhteisössä. Louhikossa on pitkät perinteet ja uudistuva henkilökunta.

Odotamme sinulta innostuneisuutta ja sitoutuneisuutta kulkemaan kanssamme varhaiskasvatuksen yhteisellä tiellä. Päiväkoti Louhikko tulee olemaan väistötiloissa toukokuusta 2019 alkaen kun uutta Louhikkoa rakennetaan. Tervetuloa siis toteuttamaan varhaiskasvatusta ensin väistötiloissa ja sen jälkeen pääset upouuteen Päiväkoti Louhikkoon.
 
 
Kelpoisuusehto:  Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2 568,16 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Päiväkodin johtaja Maija Huupponen
09 310 73457
maija.huupponen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa