Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Varhaiskasvatuksen opettaja
 
Työavain 5-599-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 03.06.2019
Hakuaika päättyy 25.03.2019  kello 16:00
Päiväkoti Ella , Näyttelijäntie 17 00400 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatuksen opettajat
 
Tehtävän kuvaus: Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa 3.6.19 alkaen. Odotamme v.2019 lopussa leikkipuisto Idan kanssa samaan rakennukseen valmistuvaa uutta päiväkoti Aadaa. Työsi alkaa Ellassa ja siirtyy uuteen yksikköön vuoden 2020 alussa. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa uuden toimintakulttuurin ja yhteisöllisyyden luomiseen. Tulet töihin hyvällä työtuulella. Omaat hyvät työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot ja se näkyy suhteessasi lapsiin, vanhempiin ja työtovereihin. Suhtaudut työhösi myönteisesti, olet rohkea ja uskallat kyseenalaistaa asioita rakentavalla tavalla. Haluat sitoutua työhösi ja sinuun voi luottaa tiukoissakin tilanteissa. Ammatillinen työotteesi näkyy sekä oman, että toisen työn arvostamisena. Kehität ja jaat osaamistasi innostuneesti. Arvostat lapsen leikkiä ja olet muokkaamassa oppimisympäristöjä. Näet lapsissa ja työtovereissasi vahvuuksia. Olet valmis työskentelemään kaiken ikäisten lasten parissa.


 
 
Kelpoisuusehto:  Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2 568,16 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min/ viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Päiväkodin johtaja Maarit Markkanen
0931041523
maarit.markkanen@hel.fi
 
Varajohtaja Heidi Mikkonen
0931046976
heidi.mikkonen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa