Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Varhaiskasvatuksen opettaja
 
Työavain 5-572-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 03.06.2019
Hakuaika päättyy 25.03.2019  kello 16:00
Varhaiskasvatusyksikkö Merituuli , Suolakivenkuja 6 00810 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatuksen opettajat
 
Tehtävän kuvaus: Päiväkoti Merituuli etsii ammattitaitoista ja työhönsä sitoutuvaa varhaiskasvatuksen opettajaa. Vastuullasi on pedagogisen toiminan suunnittelu, toteutus ja arviointi. Yksikkömme varhaiskasvatuksen opettajat kokoontuvat joka viikko pedagogiseen kokoukseen.

Toivomme, että olet sensitiivinen, sinulla on pedagogista pelisilmää ja tuot raikkaat ideasi päiväkotimme toiminnan kehittämiseen. Haluamme kaikki kehittää lasten liikkumista ja ulkotoimintaa. Toivommekin sinulla olevan suunnittelu- ja organisointitaitoja sekä varhaiskasvatuksen pedagogista osaamista. Odotamme positiivista työotetta, huumoria sekä rohkeutta kokeilla uutta ja tarttua haasteisiin. Saat työhönsä motivoituneet työkaverit.

Työ alkaa 3.6. tai sopimuksen mukaan.
 
 
Kelpoisuusehto:  Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).
Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Luemme eduksi: Aiemman työkokemuksen. Innostuneen työotteen ja valmiuksia lisätä digitaalisten laitteiden käyttöä osana pedagogista toimintaa.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2 568,16 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Päiväkodin johtaja Johanna Leiponen
09 310 56536
johanna.leiponen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa