Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Varhaiskasvatuksen opettaja, uutta toimintaa Käpylässä
 
Työavain 5-564-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 18.03.2019
Hakuaika päättyy 25.03.2019  kello 16:00
Päiväkoti Käpylinna , Ilmattarentie  00610 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatuksen opettajat
 
Tehtävän kuvaus: Haemme varhaiskasvatuksen opettajia päiväkoti Käpylinnaan. Toiminta on alkanut helmikuun alussa uusissa puhtaissa ja valoisissa Paviljonki-tiloissa, Ilmattarentiellä Käpylässä noin 5 minuutin kävelymatkan päässä Mäkelänkadulta. Pääset muokkaamaan toimintaympäristöä yhdessä lasten ja innostuneen henkilökunnan kanssa.
Olemme mukana musäkärry-toiminnassa. Helmikuussa saimme käyttöömme soitinkokoelman ja ohjausta musiikkipedagogiikkaan. Alueellamme painotamme Aivotaito- ja Aikamatka-koulutuksia. Tule kehittämään kanssamme pedagogista dokumentointia ja mahdollistamaan lapselle hyvä päivä, lapsen kanssa yhdessä ihmetellen ja tutkien. Lapsen lämmin kohtaaminen ja lapsen innostaminen oppimisen iloon luo lapselle laadukkaan kokonaisen päivän. Avoimen vuorovaikutuksen yhteisössämme saat hyvän varhaiskasvatuksen opettajien tuen työllesi ja pitkäjänteisen perehdytyksen tehtävään. Kevään aikana työskentelyn pääpaino kohdentuu 3-5-vuotiaisiin lapsiin.
Haastatteluajankohdat sovitaan kanssasi. Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan, viimeistään elokuussa 2019.
 
 
Kelpoisuusehto:  Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).
Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2 568,16 euroa/ kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min / viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Päiväkodinjohtaja Kirsti Stenroos
09 310 52990
kirsti.stenroos@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa