Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin kaupungin keskushallintovirasto, kaupunginkanslia, on kaupunginvaltuuston, kaupunginhallituksen ja pormestarikunnan yleinen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin. Teemme työtä näköalapaikalla suomalaisen kaupunkikehityksen kärjessä. Hallinto-osasto huolehtii kaupunginvaltuuston, kaupunginhallituksen ja pormestarikunnan toimintaedellytyksistä, hallintomenettelyn ohjaamisesta, asianhallinnan ja asiakirjahallinnon johtamisesta, virastopalveluista, turvallisuus- ja varautumisasioista sekä oikeudellisesta edunvalvonnasta ja asiantuntijapalveluista.

 
Hallintoasiantuntija
 
Työavain 47-30-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 01.04.2019 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 26.03.2019  kello 16:00
Hallintomenettely-yksikkö , Pohjoisesplanadi 11-13 00170 Helsinki
Kaupunginkanslia, Hallinto-osasto
Hallinto- ja toimistoala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme kaupunginkanslian hallinto-osastolle hallintoasiantuntijaa vastaamaan kaupungin ylimpien toimielinten toimintaan ja hallintomenettelyyn liittyvistä tuki-, selvitys- ja suunnittelutehtävistä.

Tehtäviisi kuuluu vastata viestinnästä kaupunginvaltuuston jäsenille, toiminnan suunnittelusta ja kokousjärjestelmän käyttämisestä sekä elinkeinojaoston pöytäkirjanpitäjän tehtävistä. Osallistut hallintomenettelyn ja luottamushenkilöiden palveluiden kehittämiseen liittyvien asioiden valmisteluun.
 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuusehtona on korkeakoulututkinto sekä suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.
 
Lisäksi edellytämme: Toimintatavaltasi olet kehittämisorientoitunut ja valmis katsomaan asioita myös muiden näkökulmasta. Suhtaudut avoimesti uuden oppimiseen, olet oma-aloitteinen ja osaat työskennellä osana tiimiä. Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet.
 
Luemme eduksi: Kokemuksen julkishallinnosta ja tähän liittyvistä selvitys- ja valmistelutehtävistä.

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen antaa oikeustieteellinen, hallintotieteellinen tai näihin rinnastuva pohjakoulutus.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3267,40 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Johtava asiantuntija Lauri Menna
09 310 36012
lauri.menna@hel.fi
 
Hallintopäällikkö Antti Peltonen
09 310 36018
antti.peltonen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa