Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Työ Helsingin lapsiperheiden palvelutarpeen arviointi ja tuki -yksiköissä on lasten ja perheiden hyvinvoinnin kannalta merkittävää työtä. Työ sopii työuran eri vaiheissa olevalle sosiaalityöntekijälle, joka pitää nopeasti vaihtelevasta työstä.

Tule mukaan kehittämään lastensuojelun sosiaalityötä!
 
Sosiaalityöntekijä, lapsiperheiden palvelutarpeen arviointi ja tuki
 
Työavain 7-525-19
Vakinainen virkasuhde  alkaen 15.04.2019
Hakuaika päättyy 01.04.2019  kello 16:00
Lapsiperheiden palvelutarpeen arviointi ja tuki, Kivikon työryhmä , Tallinnanaukio 1 00930 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe-ja sosiaalipalvelut / Lastensuojelu
Sosiaaliala
 
Tehtävän kuvaus: Tule mukaan lämminhenkiseen ja innostavaan tiimiimme, jossa tuemme toisiamme ihmisinä ja ammattilaisina. Työ sopii sinulle, joka pidät moniammatillisesta arviointi - ja auttamistyöstä lasten, nuorten ja perheiden kanssa.

Haemme sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan lapsiperheiden palvelutarpeen arviointiin ja tukeen, Kivikon työryhmään 15.4.2019 lukien tai sopimuksen mukaan.

Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Itäkeskuksessa, Itäkadun perhekeskuksessa. Palvelualueemme on Itä-Helsingissä. Alkukesästä 2019 palvelualueeseemme liitetään uusia alueita sekä saamme lisää vakansseja. Perhekeskuksemme kokoaa lasten ja perheiden palveluja samaan taloon, jossa meillä on hyvä yhteishenki ja yhteistyö on toimivaa.

Sosiaalityöntekijänä vastaat lapsen ja perheen tilanteen sekä tukitoimien tarpeen arvioimisesta yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Toimit myös vuorollasi virka-aikana päivystäjänä sekä annat neuvontaa ja ammatillista konsultaatiota. Lapset ovat työssämme keskiössä ja työskentely tapahtuu vuorovaikutuksessa perheen ja perheiden verkostojen kanssa. Käytämme Helsingin lastensuojelun tuen tarpeen arviointimallia.

Tiimimme kuuluu lastensuojelun sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaaja aikuissosiaalityöstä, psykiatrinen sairaanhoitaja sekä osa-aikainen sosiaalityöntekijä ja psykologi perheneuvolasta sekä johtava sosiaalityöntekijä. Moniammatillinen tiimityö tuo asiakastyöhön mielekkyyttä ja joustavuutta niin asiakkaiden kuin työntekijöiden näkökulmasta.

Tukenasi on työtä innolla kehittävä tiimi sekä toimivat rakenteet: säännölliset tiimikokoukset, lähiesimiehen tuki ja ulkopuolinen työnohjaus. Yhdessä haluamme perehdyttää Sinut uuteen työhön mahdollisimman hyvin ja tarjota tukea pitkin matkaa työhön oppiessasi. Hyvinvointi työssä on meillä tärkeää ja panostamme siihen muun muassa pitämällä tiimin yhteisiä rentoutushetkiä.

Tarjoamme kaupungin monipuoliset henkilöstöedut ja hyvät kouluttautumismahdollisuudet. Joustava työaika tukee työn suunnittelua ja jaksamista ja sinulla on mahdollisuus etätyöhön. Helsingissä saat työhön tarvittavaa tukea myös juridisista palveluista. Tarjoamme käyttöösi myös HSLn työsuhdematkalipun, lounassetelit ja autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon järjestymisessä. Otamme huomioon myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Henkilöstöetuihin voit tutustua lähemmin: helsinkirekry.fi

Hakemukset toivotaan ensisijaisesti Helsingin kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta. Kirjallinen hakemus lähetetään: Helsingin kaupungin kirjaamo Sosiaali- ja terveysvirasto PL 10 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11 – 13).
Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Ilmoituksen hakuaikaa on jatkettu.
 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.
 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
Lisäksi edellytämme: kykyä niin itsenäiseen työhön kuin työskentelyyn työparina, tiimissä sekä erilaisissa verkostoissa. Tehtävässä tarvitaan myös hyviä dokumentointitaitoja.
 
Luemme eduksi: Kokemuksen työskentelystä lapsiperheiden kanssa, arviointityöstä ja Helsingin kaupungin palvelujärjestelmän tuntemuksen.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3495,25 € /kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 15 min /viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
johtava sosiaalityöntekijä Tiina Mustonen
050 40 20 243
tiina.mustonen@hel.fi
 
sosiaalityöntekijä Linda Thapa
050 40 20 237
linda.thapa@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa