Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja
 
Työavain 5-554-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 18.03.2019 (päättyy 31.05.2019)
Hakuaika päättyy 22.03.2019  kello 10:00
Päiväkoti Meripirtti , Merimiehenkatu 43 00150 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajat
 
Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatusyksikkö Meripirtti sijaitsee Helsingin kantakaupungissa kolmessa osoitteessa; Köydenpunojankatu, Merimiehenkatu ja Pietarinkatu. Kuhunkin osoitteeseen on hyvät kulkuyhteydet sekä upea kaupunki- ja merenrantaympäristö. Lasten kulttuuritarjonta ja muut retkikohteet ovat helposti saavutettavissa.

Meripirtti on innovatiivinen yksikkö jossa haluamme oppia uutta, kehittyä ja kehittää. Arvostamme motivoituneita, ratkaisukeskeisiä ja positiivisia kasvattajia. Kun sinulla on ammatillinen työote ja haluat olla mukana edistämässä laadukasta varhaiskasvatusta, on Meripirtissä sinulla siihen hyvä mahdollisuus.

Keskeisiä työtapoja ja kehittämiskohteitamme ovat lasten leikin edistäminen, pienryhmätoiminta, osallisuus, hyveet sekä myötätunto (lapset, vanhemmat, henkilökunta) ja yhteistyö vanhempien kanssa.

Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa 2-5-vuotiaiden lasten ryhmään.
 
 
Kelpoisuusehto:  Edellytyksenä kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018 3 § ja 4 §).

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2 128,65 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Päiväkodin johtaja Riitta Tähtilaakso
09 310 29904
riitta.tahtilaakso@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa