Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Varhaiskasvatuksen opettaja, 4 työpaikkaa
 
Työavain 5-540-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 01.08.2019
Hakuaika päättyy 25.03.2019  kello 16:00
Päiväkoti Lakka, Varhaiskasvatusyksikkö Lakka-Mustikka , Kauppakartanonkatu 16 00930 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatuksen opettajat
 
Tehtävän kuvaus: Haemme neljää varhaiskasvatuksen opettajaa 1.8.2019 valmistuvaan uuteen Itäkeskuksen paviljonkiin, jonne myös päiväkoti Lakka siirtyy. Päiväkoti sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien kulkuyhteyksien varrella, metsän ja leikkipuiston vieressä.
Päiväkoti Lakassa on kannustava, iloinen ja avoin ilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Hyödynnämme pedagogisessa toiminnassa jokaisen kasvattajan vahvuuksia ja osaamista. Kaiken toimintamme keskiössä on kasvattajan lämmin ja arvostava kohtaaminen lapsen, huoltajien ja kasvatushenkilöstön kanssa.

Etsimme joukkoomme työstään innostunutta pedagogia, joka haluaa kehittää uutta toimintakulttuuria kanssamme. Toivomme opettajalta hyviä vuorovaikutus-ja työyhteisötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä joustavuutta.

Yksi tehtävistä on esiopetusryhmässä. Hakijalta edellytetään kelpoisuutta esiopetuksen antamiseen (asetus 986/1998 ja asetus 865/2005).
 
 
Kelpoisuusehto:  Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).


Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2 568,16 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Päiväkodin johtaja Marja-Liisa Hytönen
09 310 46622
marja-liisa.hytonen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa