Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala - maailman vaikuttavin paikka oppia! Varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukiot, suomenkielinen ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö muodostavat toimialan järjestämät palvelut. Toimialan hallinnossa vastaamme toimialan hallinto- ja tukipalveluiden tuottamisesta. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme hallinto- ja tukipalveluita kokeilevasti ja yhdessä oppien.

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Lärare inom småbarnspedagogik, 3 työpaikkaa
 
Työavain 5-461-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 01.08.2019
Hakuaika päättyy 25.03.2019  kello 16:00
Daghemmet Stigen & Månsas förskola , Aspdungevägen 5 00630 Helsingfors
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Ruotsinkieliset palvelut / Varhaiskasvatus
Varhaiskasvatuksen opettajat
 
Tehtävän kuvaus: Daghemmet Stigen är beläget i Månsas i en färggrann paviljong med egen gård. Vi utnyttjar dessutom olika verksamhetsplatser i vår närmiljö så som lekparken, skogen och bollhallen.

Daghemmet Stigen får nya lokaler i juni 2020. Nu har Du möjligheten att påverka och delta i planeringen av de nya utrymmen, fundera på lärmiljöer och pedagogisk verksamhet!

Vi är ett gäng av människor som tycker om att arbeta med barn, glädjas tillsammans över vardagliga saker och använda varje vardagstillfälle för att lyfta fram det pedagogiska värdet. Vi tycker om att tänka i nya banor, strävar till att förändra och förbättra oss inom olika områden och ser barnens delaktighet som en viktig aspekt. Vi söker nu Dig, som tillsammans med oss vill vara en del av framtidens småbarnspedagogik!

På daghemmet Stigen har vi 49 platser för barn i åldern 1 – 5 år fördelade i tre barngrupper: Harar, Rävar och Björnar. Vårt arbetsteam består av en administrativ föreståndare, 3 lärare inom småbarnspedagogik och 4 barnskötare inom småbarnpedagogik.

Till uppgifterna som lärare inom småbarnspedagogik hör huvudsakligen att ta hand om och ansvara för en barngrupp samt att planera och förverkliga daghemmets pedagogiska verksamhet tillsammans med den övriga personalen. Du har även möjlighet att vara enhetens vice föreståndare.

På Stigen arbetar personalen enligt Helsingfors Plan för småbarnspedagogik och enligt med Barna ögon modellen, hembesöksmodellen. Inom arbetsteamet värdesätter vi öppen kommunikation, flexibilitet och god samarbetsförmåga.

Gruppen Månsas förskola fungerar administrativt under daghemmet Stigen och gruppen är placerad i Månsas Lågstadieskolas utrymmen. Vi delar vår vardag med så väl svensk- och finskspråkiga och multikulturella elever. Vi utnyttjar även olika verksamhetsplatser i vår närmiljö så som lekparken, skogen och bollhallen. Vårt arbetsteam består av 2 lärare inom småbarnspedagogik och 2 barnskötare inom småbarnpedagogik. Vi har ett nära samarbete med Stigens barn och personal.
 
 
Kelpoisuusehto:  Behörighet enligt lagen om småbarnspedagogik (540/2018) eller enligt övergångsbestämmelse (75 §): pedagogie kandidat (barnträdgårdslärare), lämplig yrkeshögskoleexamen eller tidigare motsvarande examen på institutnivå, t.ex. barnträdgårdslärare eller socialpedagog (lag 272/2005 och förordning 608/2005).

Den som anställs ska uppvisa ett av stadens företagshälsovård utfärdat eller godkänt intyg över sin lämplighet för befattningen.
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Lisäksi edellytämme: Att du är positiv, initiativrik och inspirerande, med intresse för att utveckla det egna pedagogiska arbetet samt verksamheten tillsammans med teamet. Att du har goda kunskaper i svenska språket.
 
Luemme eduksi: Att du kan arbeta både individuellt och i team och ha barnet i fokus. Att du har ett intresse att upprätthålla och vidare utveckla dina yrkeskunskaper.


Kom och träffa Norra områdets föreståndare och bekanta er med oss och våra daghem onsdagen 20.3.2019 kl. 18-19 i Kottby lågstadieskola, Pohjolagatan 45.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2568,16
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38,75h/vecka
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Daghemsföreståndare Mia Julin-Lumio
0931044813
mia.julin-lumio@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa