Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Rakennukset ja yleiset alueet -palvelukokonaisuus vastaa rakennetun omaisuuden hallinnasta, tilapalveluista, ylläpidosta, rakennuttamisesta sekä asuntotuotannosta.
 
Rakennuttaja-arkkitehti
 
Työavain 6-38-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 29.03.2019  kello 16:00
Asuntotuotanto , Elimäenkatu 15 00510 Helsinki
Kaupunkiympäristön toimiala, Rakennukset ja yleiset alueet / Asuntotuotanto
Tekninen ala
 
Tehtävän kuvaus: Hankekehitysyksikkö vastaa uudishankkeiden kehittämisestä, hankesuunnittelusta, tavoitteiden asettamisesta, tonttien rakentamiskelpoisuuden valmistelusta tuotantoa varten ja osallistuu suunnittelun ohjaukseen. Yksikkö vastaa Heka:n peruskorjaushankkeiden täydennysrakentamispotentiaalin tarkastelusta sekä kaavayhteistyöstä ja tonttiyhteistyöstä Maankäyttö- ja kaupunkirakennepalvelukokonaisuuden kanssa.

Haemme yksikköömme RAKENNUTTAJA-ARKKITEHTIA

Rakennuttaja-arkkitehtina huolehdit sinulle vastuutettujen hankkeiden tavoitteiden asettamisesta ja hankkeiden koordinoinnista hankesuunnitteluvaiheessa sekä osallistut suunnittelun ohjaukseen. Työsi painottuu täydennysrakentamis- ja peruskorjaushankkeisiin. Tehtäviisi kuuluu kilpailutusten järjestämistä sekä suunnittelijavalintoihin ja viranomaisneuvotteluihin osallistuminen. Tehtäviisi voi kuulua myös muita asiantuntijatehtäviä omaan taustaasi ja kokemukseesi viitaten.

Sinulla on useamman vuoden suunnittelu- tai suunnittelunohjauskokemusta asuntosuunnittelun, täydennysrakentamisen, peruskorjausten tai rakennuttamisen alalta.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja sekä asiakaskeskeistä työskentelytapaa. Arvostamme asuntotuotantotoimialan tuntemusta ja muita tehtävään liittyviä pätevyyksiä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa sekä Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut.

Potentiaalisia hakijoita voidaan kutsua haastatteluun jo hakuajan kuluessa.

Hakuaikaa jatkettu 29.3.2019 asti.
 
 
Kelpoisuusehto:  Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto: Arkkitehti, Master of Science (Architecture).
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Yksikön päällikkö Rami Nurminen
040 525 4629
rami.nurminen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa