Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Päiväkodin johtaja, Laajasaloon
 
Työavain 5-456-19
Vakinainen virkasuhde  alkaen 01.08.2019
Hakuaika päättyy 25.03.2019  kello 16:00
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala , Töysänkatu 2 D 00510 Helsinki
Johtamistyö
 
Tehtävän kuvaus: Etsimme joukkoomme päiväkodin johtajaa varhaiskasvtusyksikkö Nalle - Tahvonlahteen kasvavaan ja kehittyvään Kruunuvuorenrantaan. Varhaiskasvatusyksikön toimipisteet sijaitsevat lähellä toisiaan. Nalle on ihanteellinen pienten lasten päiväkoti. Uutta päiväkoti Tahvonlahtea suunnitellaan nykyisen peruskorjaukseen menevän Tahvonlahden peruskoulun yhteyteen.

Päiväkodin johtajan tehtävänä on johtaa varhaiskasvatusyksikköä.

Sinulla on kykyä sekä halua johtaa varhaiskasvatusta ja esiopetusta Helsingin varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti. Lisäksi sinulla on henkilöstön, pedagogiikan ja talouden johtamisen taitoja. Omaat kehittämismyönteisen, innostuneen ja osallistavan työotteen.

Päiväkodin johtajana osallistut ja vaikutat Kulosaari - Herttoniemi - Laajasalon varhaiskasvatusalueen esimiesryhmässä, jolloin taito nähdä varhaiskasvatuksen johtaminen laajemmasta näkökulmasta on tärkeää. Työtä tehdään yhdessä työyhteisön, kollegoiden sekä lähialueen eri toimijoiden ja verkostojen kanssa.

Tahvonlahden päiväkoti ja peruskoulu ovat mukana inklusiivinen varhaiskasvatus, esiopetus ja perusopetus -hankkeessa. Odotamme sinulta kiinnostusta ja halua kehittää inklusiivisuutta sekä varhaiskasvatuksessa että esiopetuksessa yhteistyössä perusopetuksen kanssa.

Tervetuloa johtamaan helsinkiläistä varhaiskasvatusta innostuneeseen esimiesjoukkoomme!

Tehtävä alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Varhaiskasvatuslain(540/2018) 31 §:n mukaan päiväkodinjohtajan kelpoisuusvaatimus on 1.1.2030 alkaen varhaiskasvatuksen opettajan tai varhaiskasvatuksen sosionomin keloisuus ja vähintään kasvatustieteen maisterin tutkinto sekä riittävä johtamistaito, jollei hänen kelpoisuutensa päiväkodinjohtajan virkaan määräydy varhaiskasvatuslain 75§:n siirtymäsäännöksen mukaan.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taitoja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito
 
 
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Lisäksi edellytämme: Johtamisen osaamista, hyviä neuvottelu-, viestintä - ja yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää organisointi- ja päätöksentekokykyä.

Tehtävään valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3 553,00 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min / viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Varhaiskasvatuksen aluepäällikkö Ritva Lavinto
09 310 56407
ritva.lavinto@hel.fi
15.3.19, klo 10-12
 
 
 Hae paikkaa