Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Varhaiskasvatuksen opettaja
 
Työavain 5-452-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 03.06.2019
Hakuaika päättyy 25.03.2019  kello 16:00
Päiväkoti Maarianmaa , Harjannetie 36 00710 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatuksen opettajat
 
Tehtävän kuvaus: Haemme joukkoomme lämminhenkistä ja sensitiivistä varhaiskasvatuksen opettajaa. Toiminnassamme painottuu lasten vahvuuksien kautta toimiminen sekä vuorovaikutus-ja tunnetaitojen opettelu. Myös ympäristökasvatus ja pienryhmätoiminta ovat tärkeä osa arkeamme.

Toivomme saavamme sinusta aktiivisen työyhteisön jäsenen, jolla on syli lapsille avoinna ja halua kehittää pedagogiikkaamme yhdessä kanssamme eteenpäin. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja.
Päiväkotimme ryhmät ovat kahden kasvattajan ryhmiä, joissa jokaisessa toimii työparina varhaiskasvatuksen opettaja sekä varhaiskasvatuksen lastenhoitaja. Nyt pääset vielä itse vaikuttamaan siihen, missä ryhmässä tulet työskentelemään ensi toimintakaudella!

Ryhmämmme dokumentoivat toimintaansa Instagramiin, voit tutustua meihin esimerkiksi Sammaleisten sivujen kautta: https://www.instagram.com/sammaleiset
 
 
Kelpoisuusehto:  Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).
Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2 568,16 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Päiväkodin johtaja Katja Järviölä
09 310 74009
katja.jarviola@hel.fi
 
Varajohtaja Nina Hirvonen
09 310 46805
nina.hirvonen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa