Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Varhaiskasvatuksen opettaja, 3 työpaikkaa
 
Työavain 5-443-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 01.04.2019
Hakuaika päättyy 25.03.2019  kello 16:00
Varhaiskasvatusyksikkö Borgströminmäki , Föglönkuja 1 00590 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatuksen opettajat
 
Tehtävän kuvaus: Haemme joukkoomme tammikuussa toimintansa aloittaneeseen Borgströminmäen päiväkotiin luontopedagogiikasta ja sen kehittämisestä innostuneita varhaiskasvatuksen opettajia.
Uudessa Borgströminmäen päiväkodissa haluamme ottaa monimuotoisen lähiluontomme osaksi jokapäiväistä arkeamme luonto- ja ympäristökasvatuksen ollessa toimintamme ytimessä.
Luonto- ja ympäristökasvatuksen osaamisen lisäksi arvostamme kiinnostusta liikkumisen ja kestävän elämäntavan ylläpitämiseen, sekä erityisesti sukupuolisensitiiviseen kasvatukseen ja perheiden monimuotoisuuteen perehtyneisyyttä.

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus tulla rakentamaan ja kehittämään uutta työyhteisöä, sekä uuden varhaiskasvatussuunnitelman mukaista pedagogiikkaa kokonaan uuteen päiväkotiimme! Varhaiskasvatuksen opettajana toimit tiiminvetäjänä vastaten tiimisi pedagogiikan suunnittelusta, arvioinnista ja kehittämisestä. Meidän yksikössämme saat työllesi tukea niin esimieheltä kuin varhaiskasvatuksen opettajien yhteisistä pedagogisista palavereista. Arvostamme myös halukkuutta täydennyskouluttautumiseen.

Etsimme kehittämissuuntautunutta ja oma-aloitteista tiimipelaaja. Olemme uusista tuulista kiinnostuneita, joten jos olet esimerkiksi vastavalmistunut kasvatustieteen kandidaatti, älä epäröi hakea!
Päiväkoti sijaitsee hyvien ulkoilumaastojen ja joukkoliikenneyhteyksien äärellä.
 
 
Kelpoisuusehto:  Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2 568,16 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Päiväkodinjohtaja Sari Vahvakallio
09 310 22263
sari.vahvakallio@hel.fi
 
Päiväkodin varajohtaja Sari Kinnunen
09 310 22630
sari.kinnunen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa