Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto. Hallintoon kuuluvat, hallintopalvelut, hankintapalvelut, henkilöstö- ja kehittämispalvelut, talous- ja suunnittelupalvelut, tietohallintopalvelut, tukipalvelut sekä viestintäpalvelut.
 
Päätöksenteon tuen päällikkö, vakinainen
 
Työavain 7-456-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 25.03.2019  kello 16:00
Sosiaali- ja terveystoimialan hallinto , Toinen linja 4 A 00530 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Toimialan hallinto / Hallintopalvelut
Johtamistyö
 
Tehtävän kuvaus: Haemme päätöksenteon tuen päällikköä vakituiseen virkasuhteeseen Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan hallintopalveluihin 1.5.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Päätöksenteon tuen päällikön tehtävänä on johtaa päätöksenteon tuki -yksikön toimintaa, taloutta ja henkilöstöä ja vastata sen tuloksellisuudesta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Yksikön päällikkö toimii esimiehenä juridisen tuen ja valmistelun tuen esimiehille. Yksiköissä on yhteensä noin 40 työntekijää ja budjetti on noin 2,7 milj. euroa.

Päätöksenteon tuen tehtävänä on sosiaali- ja terveystoimialan hallinnollisen ohjeistuksen kehittäminen, toimielinten valmistelun tuki, toimialan keskitetyt juridiset palvelut sekä tehtäväalueeseen liittyvä koulutus.

Haemme henkilöä, jolla on kokemusta esimiestyöstä ja näyttöä muutoksien aikaansaamisesta. Tehtävän hoito edellyttää kokemusta vaativista hallintotehtävistä, järjestelmällisyyttä, ongelmanratkaisukykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja.

Haastattelut järjestetään 1.4 klo 13-17 ja 3.4 klo 14.30-16.30 Haastattelujen jälkeen kärkihakijoilla on henkilöarviointi viikolla 15.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-456-19. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Ylempi korkeakoulututkinto.
Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
 
Luemme eduksi: kunta- ja sote-alan tuntemuksen.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 4800,00 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: toimistotyöaika 36h 45min
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Hallintopäällikkö Tero Oinonen
09 310 21801
tero.oinonen@hel.fi
13.3 klo 13-16
 
 
 Hae paikkaa