Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala - maailman vaikuttavin paikka oppia! Varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukiot, suomenkielinen ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö muodostavat toimialan järjestämät palvelut. Toimialan hallinnossa vastaamme toimialan hallinto- ja tukipalveluiden tuottamisesta. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme hallinto- ja tukipalveluita kokeilevasti ja yhdessä oppien.

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Barnskötare inom småbarnspedagogik
 
Työavain 5-398-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 05.08.2019 (päättyy 31.05.2020)
Hakuaika päättyy 25.03.2019  kello 16:00
Daghemmet Stigen & Månsas förskola , Aspdungevägen 5 00630 Helsingfors
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Ruotsinkieliset palvelut / Varhaiskasvatus
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajat
 
Tehtävän kuvaus: Daghemmet Stigen är beläget i Månsas i en färggrann paviljong med egen gård. Vi utnyttjar dessutom olika verksamhetsplatser i vår närmiljö så som lekparken, skogen och bollhallen.

Daghemmet Stigen får nya lokaler i juni 2020. Nu har Du möjligheten att påverka och delta i planeringen av de nya utrymmen, fundera på lärmiljöer och pedagogisk verksamhet!

Vi är ett gäng av människor som tycker om att arbeta med barn, glädjas tillsammans över vardagliga saker och använda varje vardagstillfälle för att lyfta fram det pedagogiska värdet. Vi tycker om att tänka i nya banor, strävar till att förändra och förbättra oss inom olika områden och ser barnens delaktighet som en viktig aspekt. Vi söker nu Dig, som tillsammans med oss vill vara en del av framtidens småbarnspedagogik!

På daghemmet Stigen har vi 49 platser för barn i åldern 1 – 5 år fördelade i tre barngrupper: Harar, Rävar och Björnar. Vårt arbetsteam består av en administrativ föreståndare, 3 lärare inom småbarnspedagogik och 4 barnskötare inom småbarnpedagogik.

På Stigen arbetar personalen enligt Helsingfors Plan för småbarnspedagogik och enligt med Barna ögon modellen, hembesöksmodellen. Inom arbetsteamet värdesätter vi öppen kommunikation, flexibilitet och god samarbetsförmåga.

Gruppen Månsas förskola fungerar administrativt under daghemmet Stigen och gruppen är placerad i Månsas Lågstadieskolas utrymmen. Vi delar vår vardag med så väl svensk- och finskspråkiga och multikulturella elever. Vi utnyttjar även olika verksamhetsplatser i vår närmiljö så som lekparken, skogen och bollhallen. Vårt arbetsteam består av 2 lärare inom småbarnspedagogik och 2 barnskötare inom småbarnpedagogik. Vi har ett nära samarbete med Stigens barn och personal.
 
 
Kelpoisuusehto:  Av sökande förutsätts grundexamen i pedagogisk verksamhet och handledning, grundexamen inom social- och hälsovårdsbranschen eller någon annan motsvarande lämplig examen där det ingår eller som kompletterats med tillräckligt omfattande examensdelar i vård, fostran och undervisning av barn (lagen om småbarnspedagogik 540/2018, 28 §, förordning 753/2018, 3 § och 4 §).
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Lisäksi edellytämme: Att du är positiv, initiativrik och inspirerande, med intresse för att utveckla det egna pedagogiska arbetet samt verksamheten tillsammans med teamet. Att du har goda kunskaper i svenska språket.
 
Luemme eduksi: Att du kan arbeta både individuellt och i team och ha barnet i fokus. Att du har ett intresse att upprätthålla och vidare utveckla dina yrkeskunskaper.Kom och träffa Norra områdets föreståndare och bekanta er med oss och våra daghem onsdagen 20.3.2019 kl. 18-19 i Kottby lågstadieskola, Pohjolagatan 45.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2 128,65
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38,75h/vecka
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Daghemsföreståndare Mia Julin-Lumio
0931044813
mia.julin-lumio@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa