Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin kaupungin keskushallintovirasto, kaupunginkanslia, on kaupunginvaltuuston, kaupunginhallituksen ja pormestarikunnan yleinen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin. Teemme työtä näköalapaikalla suomalaisen kaupunkikehityksen kärjessä. Hallinto-osasto huolehtii kaupunginvaltuuston, kaupunginhallituksen ja pormestarikunnan toimintaedellytyksistä, hallintomenettelyn ohjaamisesta, asianhallinnan ja asiakirjahallinnon johtamisesta, virastopalveluista, turvallisuus- ja varautumisasioista sekä oikeudellisesta edunvalvonnasta ja asiantuntijapalveluista.

 
Korkeakouluharjoittelija
 
Työavain 47-21-19
Määräaikainen työsuhde
Hakuaika päättyy 25.02.2019  kello 16:00
Oikeuspalvelut, yhteisöt ja verot -tiimi , Aleksanterinkatu 28 00170 Helsinki
Kaupunginkanslia, Hallinto-osasto
Hallinto- ja toimistoala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme kaupunginkanslian oikeuspalveluiden yhteisöt ja verot -tiimiin korkeakouluharjoittelijaa.

Harjoittelija toimii hallintopalveluhenkilökunnan lomasijaisena hoitaen kaupungin asuin- ja liikehuoneistojen vuokrasaatavien oikeudelliseen perintään liittyviä tehtäviä, mm. laatii haastehakemuksia, avustaa lakimiestä toimeksiantojen hoitamisessa sekä huolehtii tuomioiden täytäntöönpanosta. Harjoittelija hoitaa myös kaupungin yksityisoikeudellisten saatavien perintään ulosotto- ja maksukyvyttömyysmenettelyissä liittyviä tehtäviä.

Sinulla on aktiivinen ja reipas työote, hyvät asiakaspalvelu- ja ihmissuhdetaidot sekä paineensietokykyä. Olet tarkka työnjäljestäsi ja osaat kirjoittaa selkeästi ja ymmärrettävästi. Hallitset myös hyvin erilaisia it-järjestelmiä.

Saat tehtävässä työkokemusta Helsingin kaupungin toiminnasta oikeudellisesta näkökulmasta sekä mahdollisuuden oppia ja kehittyä ammattilaisten parissa.

Työsuhde on määräaikainen (3 kk) alkaen 3.6.2019.
 
 
Kelpoisuusehto:  Olet oikeustieteen ylemmän korkeakoulututkinnon (ON/OTM) opiskelija.
 
Lisäksi edellytämme: Suoritettujen aineopintojen tai työkokemuksen puolesta osaamista esine-, sopimus- sekä prosessi- ja insolvenssioikeudesta.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 1612 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min viikossa
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Johtava kaupunginasiamies Nina Toivonen
09 310 36186
nina.toivonen@hel.fi
040 334 7247
 
 
 Hae paikkaa