Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL on metron ja raitioliikenteen liikennöitsijä ja Helsingin joukkoliikenneinfran omistaja ja ylläpitäjä. Me pidämme Helsingin liikkeellä: noin puolet kaupungissa tehdyistä joukkoliikennematkoista kuljetaan HKL:n kyydissä; metrolla, raitiovaunuilla ja Suomenlinnan lautoilla.

Raideliikenne pääkaupunkiseudulla kasvaa voimakkaasti ja kaupunki muuttuu. HKL investoi Helsingin joukkoliikenteen kehittämiseen 10 vuoden aikana 1 200 miljoonaa euroa. HKL vastaa mm. Helsingin raitiotiejärjestelmän laajenemisesta Hernesaareen, Kalasatamaan ja Ilmalaan. Myös Raide-Jokeri, Kruunusillat ja Hämeentien joukkoliikennekatu, kaupunkibulevardit sekä metroasemien kehittäminen ovat HKL:n tulevaisuutta.
 
Lakimiessihteeri
 
Työavain 21-7-19
Määräaikainen työsuhde
Hakuaika päättyy 24.02.2019  kello 16:00
HKL-Yhteiset palvelut, pääkonttori Hakaniemi , Toinen linja 7 A 00530 Helsinki
HKL -liikelaitos, HKL-Yhteiset palvelut
Kesätyöt ja kesäsijaisuudet
 
Tehtävän kuvaus: HKL:n Yhteiset palvelut –yksikkö tuottaa hallinnollisia palveluita, jotka tukevat koko HKL:n toimintaa.

Haemme Yhteiset palvelut-yksikköön lakimiessihteeriä lainopillisiin tehtäviin sekä lakimiehiä avustavaan toimistotyöhön kesä-heinäkuun 2019 ajaksi. Työpiste sijaitsee HKL:n pääkonttorilla Hakaniemessä.

Edellytämme hakijalta soveltuvia oikeustieteellisiä korkeakoulutason opintoja ja luemme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavasta työstä. Palkkaus määräytyy tehtävän sisällön ja valittavan henkilön soveltuvan koulutuksen ja kokemuksen mukaisesti.

Tarjoamme mielenkiintoisen kesätyöpaikan kasvavalla joukkoliikenteen toimialalla ja mahdollisuuden osallistua hallintopalveluiden toimintaan.

Tutustu meihin paremmin osoitteessa http://www.hel.fi/www/hkl/fi ja hae tehtävää 22.02.2019 klo 16.00 mennessä sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa helsinkirekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 14-15 hallintosuunnittelija Jaakko Salovaara p. 09 310 34939.
 
 
Kelpoisuusehto:  Edellytämme 18 vuoden vähimmäisikää ja korkeakoulutasoisia opintoja soveltuvalta alalta.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Kokopäivätyö
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Suunnittelija Jaakko Salovaara
09 310 34939
jaakko.salovaara@hel.fi
Tiedustelut arkisin klo 14-15.
 
 
 Hae paikkaa