Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin kaupungin taloushallintopalvelu -liikelaitos, Talpa, tuottaa kirjanpito-, ostolasku-, laskutus-, maksuliikenne- ja palkanlaskentapalveluja Helsingin kaupunkikonsernille. Talpan asiakkaita ovat Helsingin kaupungin toimialat, liikelaitokset ja kaupungin omistamia osakeyhtiöitä, kaupungin johto ja henkilöstö sekä kaupungin palveluja käyttävät helsinkiläiset. Talpassa työskentelee noin 400 henkilöä ja sen liikevaihto on 27 miljoonaa euroa. Taloushallintopalvelu kuuluu kaupungin keskushallintoon.

Tarjoamme Talpassa mielenkiintoisen ja vakaan näköalapaikan kaupungin talouteen ja järjestelmiin sekä asiantuntevan organisaation tuen. Viihtyisät toimitilat sijaitsevat Sörnäisissä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Keskitetyt palvelut -osastolla tuotamme liikelaitoksen johdolle ja osastoille sisäisiä palveluita, joihin kuuluvat tietohallinto, arkistointi, hankinta-asiat, turvallisuus- ja vahtimestaritoiminnot, talous- ja henkilöstöpalvelut, kiinteistöasiat, assistentti- ym. toimistotehtävät sekä viestintä. Myös Talpan asiakaspalvelu kuuluu osastomme vastuulle.
 
Tekninen asiantuntija
 
Työavain 44-6-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 01.03.2019 (päättyy 30.06.2019)
Hakuaika päättyy 22.02.2019  kello 16:00
Tietohallinto , Sörnäisten rantatie 27 A 00500 Helsinki
Taloushallintopalvelu liikelaitos, Keskitetyt palvelut-osasto
IT-ala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme tietohallinnon palvelualueelle teknistä asiantuntijaa, jonka tehtäviin kuuluvat tietosuojaan ja tietoturvaan liittyvät tekniset asiantuntijatehtävät, sovellusten pääkäyttäjätehtävät sekä Talpan ICT-projektien tekninen tuki.
Osallistuminen toimintaprosessien sekä kehityksessä ja tuotannossa olevien tietojärjestelmien suunnittelu- ja määrittelytehtäviin.
Tehtävään kuuluu myös tietoteknisen infrastruktuurin kehittäminen ja ICT-alan asiantuntijana toimiminen sekä osallistuminen tiiviisti toimittaja- ja laadunhallintaan. Tehtävänäsi on myös kouluttaa käyttäjiä ja laatia ohjeita sovellusten käytön tueksi.

Tarjoamme näköalapaikan taloushallintopalvelun tietohallinnon kehittämiseen sekä suuren työnantajan edut ja mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.
Aloitus 1.3.2019 tai sopimuksen mukaan.
Sijaisuuden päätyttyä mahdollisuus työsuhteen jatkamiseen.
 
 
Kelpoisuusehto:  Soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään kolmen vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä.
 
Lisäksi edellytämme: Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä organisointikykyä ja kehittämismyönteisyyttä.

Laajojen kokonaisuuksien hahmottaminen sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot auttavat tehtävässä onnistumisessa.

Arvostamme kokemusta ICT-tehtävistä, teknologiaosaamista ja kokemusta ICT-alan toimittajayhteistyöstä ja kykyä reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin.
 
Luemme eduksi: Helsingin kaupungin tietoteknisen ympäristön tuntemuksen.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3166,28 e/kk + mahdolliset työkokemuslisät
Työaika: 36 h 45 min/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Ts. tietohallintopäällikkö Paula Linsiö
09 310 25747
paula.linsio@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa